Jól megtévesztette környezetét a TV2 műsorvezetője: Gombos Edináról állítólag még a hozzá közel álló kollegái és barátai is a napilapok címlapjáról tudták meg, hogy Amerikában kezd új életet.

A TV2 vezetősége állítólag tudott arról, hogy Gombos Edina családjával hosszabb időt tervez Amerikában tölteni, a barátokat azonban meglepte a hír – írja a Bors

Forrás: Facebook/Gombos Edina

„Jelezte nekünk, hogy az Egyesült Államokba utazik, és hogy az ott tartózkodása akár hosszabb is lehet. Edina a TV2 csapatának a tagja, jelenleg szülési szabadságát tölti. A csatorna számol vele, a nézők a későbbiekben találkozhatnak vele a TV2 képernyőjén" – mondta a lapnak Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője. Ennek ellenére akadt olyan barátja Edinának, akinek nem szólt terveiről.

„Jó barátságban vagyunk, de nem tudtam róla, hogy nemcsak nyaralni indul. Úgy látszik, túl nagy döntés volt ahhoz, hogy beszéljen róla. Többször is mondta, jó lenne, ha sikerülne külföldre költözniük, de konkrétumokat nem árult el. Meglepetésként ért a hír" – mondta őszintén Joshi Bharat.