forgatás Vad Katalin Michelle Wild
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle Wild ismét forgatott. De nem úgy, ahogy eddig.

Egészen ötletesen buzdítja a fiatalokat egy reklámfilm arra, hogy végre kicsekkoljanak a szülői házból, és megpróbáljanak megállni saját lábukon.

A kisfilm főszereplője a pornózás után a Jóban Rosszban című sorozatban is feltűnt Vad Katalin, azaz leánykori nevén Michelle Wild, aki frappánsan a "Nagyon rossz fiú voltál, meg kell, hogy büntesselek" mondattal nyitja rá az ajtót egy kamasz fiúra. Ezután azonban nem az történik, mint régi filmjeiben.

Még barátai sem tudtak róla, hogy Gombos Edina külföldre költözikhttp://www.life.hu/sztarok/20150808-gombos-edinanak-a-tv2-musorvezetojenek-baratai-sem-tudtak-arrol-hogy-kulfoldre-tavozik-csaladjaval.htmlJól megtévesztette környezetét a TV2 műsorvezetője: Gombos Edináról állítólag még a hozzá közel álló kollegái és barátai is a napilapok címlapjáról tudták meg, hogy Amerikában kezd új életet.TV + SztárokOrigoBerki Krisztián összeállt Győzikével - Vajon mire készülnek?http://www.life.hu/sztarok/20150808-berki-krisztian-musorvezeto-lehet-hogy-osszeallt-gaspar-gyozovel.htmlA két showman úgy látszik, egymásra talált - a Krisztián által megosztott fotóból legalábbis arra következtetünk, hogy készülnek valamire.TV + Sztárok--Majka kisfia az Ezek megőrültek! forgatásán randalírozotthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-majkat-a-tv2-ezek-megorultek-musorvezetojet-a-show-forgatasara-szulinapja-alkalmabol-elkiserte.htmlValódi családi bulivá fajult az Ezek megőrültek! szerdai forgatása, amikor Majka kis családjával jelent meg a munkahelyén.TV + Sztárok--ByeAlex kifakadt: Kucsera Gábor mellett állhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-byealex-enekes-kifakadt-es-kucsera-gabor-kajakos-vedelmebe-szallt.htmlAz énekes kiáll a kokainfogyasztás miatt meghurcolt sportoló mellet és erős kritikával illette azokat, akik becsmérlik a kajakost.TV + Sztárok--Csupa kék-zöld lett Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20150807-csupa-kek-zold-lett-sarka-kata.htmlEgy fotózás kedvéért lett tetőtől talipig festékes Hajdú Péter szép felesége.TV + Sztárok--Hoppá! Izmos férfitestek a terítékenhttp://www.life.hu/sztarok/20150808-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-ferfiszereploi-izmos-testet-villantottak.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest szexi szereplői napozós, lazulós hétvégi képpel lepték meg rajongóikat.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.