VV Éva egymás után posztol magáról olyan fotókat, amelyeken az látszik, hogy egyre karcsúbb, egyre vékonyabb a dereka. Ha így halad, akkor hamarosan formás testével is a középpontba kerülhet.

Komoly tervei vannak a testével VV Évának, aki nemrég hagyta abba a forgatást az Ezek megőrültek! című produkcióban. Már most szexis fotókat posztolgat magáról, mi lesz pár hónap múlva?

 „Az ismerőseim szóvá tették már, hogy sokat fogytam, még Aleska, azaz Sáfrány Emese is meglepődött, mennyire vékony lett a derekam. Ő utoljára a dzsungelben látott fürdőruhában. Elárulom, hat kilót fogytam úgy, hogy nem diétáztam, ettem, amit megkívántam. Valószínűleg a sok stressz miatt, elköltöztem, majd a pasim átvert, ez is közrejátszhatott. De szerencsére a genetikám is rendkívül jó, és jobban is érzem így magam” - magyarázta Éva, akinek barátnője javasolta, hogy kezdjen el komolyan edzeni, mint egy fitneszmodell. Akár jelentős sikereket is elérhet ezen a területen, ha komolyan csinálja.

Fotó. Tibor Picture

 „Ahogy lemegy ez a pokoli hőség, újból elkezdek edzeni. Biztatnak, hogy pár hónap alatt tökéletesre tudom formálni a testemet, mint Sarka Kata tette. Pont ő mondta a múltkor, amikor találkoztunk, hogy kár volt abbahagynom az edzést. Hamarosan újra belevágok” – árulta el Éva.