Mint ahogya Life.hu is megírta, egy háromtagú család kirándulni indult az új-mexikói White Sands Nemzeti Parkba, ám a szülők nem számoltak a 40 fokos, fehér homokon való túrázás nehézségeivel. Hála az anyának és az apának, a fiuk túlélte a tragédiát.

A Otero megyei seriffje, David Hunter korábban elmondta: a két szülő, David és Ornella Steiner, akikről a Mirror által közölt fényképet ide kattintva nézheted meg, valószínűleg minden korty víz után kettőt adtak 9 éves fiuknak, Enzónak. Azonban rengeteg múlott a hatóságokon is, akik először az 51 éves francia asszony holttestét találták meg.

A White Sands Nemzeti ParkForrás: Wikipédia

"Próbálták kitalálni, miért indult el egymaga az ösvényen" - mondta el a Mirrornak Benny House seriff. A nő, mint kiderült, egy korábbi megbotlása során szerzett térdsérülése miatt fordult vissza az autójukhoz. Miután a nyomozók megtalálták a már halott asszonyt, a mobiltelefonjára feltöltött, a nemzeti park bejárata előtt készült családi képekből rögtön tudták, nem egyedül van.

Egy órán belül megtalálták a kisfiút és a már halott édesapát. Enzo a nyomozóknak elmondta, édesanyja az út egynegyedének megtétele után fordult vissza, ők azonban apjával tovább sétáltak. "Rossz döntéseket kezdett hozni.Azt mondogatta a fiának, hogy mindjárt ott vannak az autónál.A hőség rosszul hatott az ítélőképességére" - tette hozzá a seriff. Enzo Steinert hőgutával és kiszáradással szállították kórházba, de egyre jobban van.