Szexi dekoltázst villantott Csobot Adél

Forrás: Facebook/Csobot Adél -
Csobot Adél fesztivál dekoltázs énekesnő Sziget Fesztivál 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekesnő, akinek nemrég indult az Adél világa című sorozata a Life.hu-n, egy igazán merész képpel lepte meg a rajongóit.

A mai napon indul a Sziget fesztivál, ahol rengeteg hazai sztár teszi tiszteletét. Így tesz Csobot Adél is, aki még sosem vett részt egyetlen fesztiválon sem. Kíváncsiak vagyunk, milyen képekkel lep majd meg minket a fiatal énekesnő a következő egy hétben. Addig is egy igazán szexi szelfivel köszöntötte a napot, ahol még egy arany tetoválást is kiszúrtunk a karján. Úgy tűnik, Adél tényleg nagyon felkészült az első fesztiváljára.

Csobot Adél szexi dekoltázst villantott Forrás: Facebook/Csobot Adél

Filmszerepet kapott Gáspár Laci - Magát fogja alakítanihttp://www.life.hu/sztarok/20150810-gaspar-laci-sajat-magat-fogja-alakitani-egy-magyar-vigjatekban.htmlKülönleges szerepben láthatjuk újra képernyőn az egykori megasztárost, aki a Brazilok című vígjátékban tűnik majd fel.TV + SztárokOrigoLess be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-robbie-williams-oltozojeben-jartunk-a-sziget-fesztivalon-ahol-otcsillagos-luxus-fogadta.htmlKülönleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe! TV + SztárokAFPGombos Edináék nem végleg költöztek Amerikábahttp://www.life.hu/sztarok/20150810-gombos-edinaek-nem-vegleg-koltoztek-amerikaba.htmlAhogy megírtuk, Gombos Edina és családja a tengerentúlra költözött. A műsorvezető állítja, ez nem végleges, csak addig maradnak, amíg ő szülési szabadságon van. TV + SztárokOrigoEgyszerű módszerrel tartja magát formában Csobot Adélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150715-igy-tartja-magat-formaban-csobot-adel.htmlBár tökéletes az alakja, Csobot Adél is megtesz minden tőle telhetőt azért, hogy így is maradjon. Az énekesnő nem von meg magától semmilyen ételt, helyette valami egészen más, sokkal egyszerűbb módszerre esküszik.Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - Origo5 kérdés a szépségről: Csobot Adélhttp://www.life.hu/trend/20150709-5-kerdes-a-szepsegrol-csobot-adel.htmlMég csak 21 éves, de már szinte a kisujjában van a divat, a szépségápolás. Nemcsak remekül énekel, de kiváló előadó is, nem lehet rá nem odafigyelni. A Life.hu új sztárszerzőjeként hétről hétre újabb és újabb szépségtrükköket mutat be nekünk, de lássuk, mi az, ami neki beválik: sorozatunkban ezúttal Csobot Adél mesél praktikáiról.Trend--Istenes Bence nyúzott fejjel szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20150802-istenes-bence-az-rtl-klub-vigyel-el-musorvezetoje-nyuzott-fejjel-szelfizett-egy-nehez-forgatasi-het.htmlA műsorvezetőt kimerítette az utóbbi hét, hiszen nagy erőbedobással dolgozott az RTL Klub új társkereső showjának forgatásain.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.