Az idei Sziget egyik legnagyobb sztárja, Robbie Williams megérkezett Magyarországra, és beköltözött a budapesti luxushotelbe – egy egész emeletre.

Vasárnap reggel érkezett hazánkba Robbie Williams. A Blikk információi szerint a sztár reggel hét óra óta van Magyarországon, és a rajongóknak esélyt sem ad a találkozásra, de még arra sem, hogy láthassák. A Four Seasons Gresham Palace Hotelbe érkezve nem is szállt ki a főbejáratnál, hanem egyből a mélygarázsba vitette magát.

Forrás: AFP

Robbie a 179 szobás luxusszállodában egy egész emeletet bérelt ki magának, és természetesen testőrök is vigyáznak rá. A stáb néhány tagja tegnap körbejárta a Szigetet, az énekes azonban, aki ma este lép fel a fesztiválon, a hotelben maradt.  

Less be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigeten
Különleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe!