Less be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigeten

Forrás: AFP -
Robbie Williams luxus öltöző fesztivál Sziget2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe! 

Ganxsta Zolee falunapon verekedett: "Ha ott hagyják, megölöm"http://www.life.hu/sztarok/20150808-ganxta-zolee-falunapon-leugrott-a-szinpadrol-es-osszevert-egy-nezot-aki-leontotte-sorrel.htmlGanxta Zolee mindig is balhés volt, és úgy tűnik, annak ellenére, hogy közel jár az ötvenhez, még mindig benne van a verekedésben, ha a helyzet úgy kívánja. TV + SztárokÍgy készül az utca embere a szigetrehttp://www.life.hu/sztarok/20150806-tomenyet-a-zsomlebe-keszulunk-a-szigetre-az-utca-emberevel.htmlÚtnak indultunk és megkérdeztük az utca emberét, ki hogyan készül a Szigetre. Érdekes válaszok érkeztek...TV + SztárokOrigoVajna Timi rejtegeti pocakját, Andy Vajna fogyókúrára fogná http://www.life.hu/sztarok/20150805-andy-vajna-fogyokurara-fogna-csodas-feleseget-vajna-timit-ot-hat-kilotol-kellene-megszabadulnia.htmlVajna Timi takargatja testét, nem is nagyon értettük, miért teszi. Csodás alakját sokan irigylik, simán felvehetne kétrészes fürdőruhát is. Férje szerint azonban van miből leadnia bájos feleségének.TV + SztárokOrigoÍgy shoppingol Demi Moore a lányaival http://www.life.hu/sztarok/20150722-igy-shoppingol-demi-moore-a-lanyaival-miutan-hullat-talaltak-a-medencejeben.htmlDemi Moore néhány nappal ezelőtt egy hullát talált otthon a saját medencéjében, de úgy tűnik, már kiheverte ezt a sokkot: a lányaival látták őt shoppingolni. TV + Sztárok--Durván megváltozott Labancz Lilla külseje - dögös fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20150728-durvan-megvaltozott-labancz-lilla-kulseje-dogos-foto.htmlEmlékszel még az Álom.net filmre? És a fiatal, szőke főszereplőjére? Labancz Lilla azóta sokat változott...TV + SztárokOrigoCinthya Dictator úgy érzi, sok a hasonlóság közte és Amy Winehouse közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150711-cinthya-dictator-ugy-erzi-sok-a-hasonlosag-kozte-es-amy-winehouse-kozott.htmlKívülről és belsőleg is sok a hasonlóság a két művésznő között - legalábbis Cinthya Dictator így érzi.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.