VV Béci feleségét menekültnek nézték és megfenyegették

Forrás: Life.hu -
sértegetés feleség menekült rapper metró VV Béci énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos sérelem érte az egykori villalakó, VV Béci feleségét, akit rövid utazása alatt érte atrocitás a metrón.

Felháborodott videót tett közzé a népszerű rapper a hivatalos Facebook oldalán, ahol röviden elmesélte, hogy feleségét a délelőtti órákban néhány fiatal igencsak bicskanyitogató stílusban sértegetett a metrón. Adri éppen egy rövid utazást tett a fővárosban, amikor is egy lány, és egy fiú szóban inzultálni kezdte őt, és menekültnek nézték a fiatal anyukát. A villalakó felesége fodrász, és a saját maga által készített afrofrizurával és fejkendővel indult útnak, amit a két fiatal afrikai öltözködésnek gondolt.

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

VV Béci és felesége Forrás: Life.hu

"Ilyenkor bánok, hogy nem vagyok ott. Nagyon bánom." - mondta felháborodottan az énekes, aki gusztustalannak tartja a fiatalok hozzáállását a menekült kérdéshez, és szerinte sokan azt sem tudják, miről beszélnek. VV Béci arra kér mindenkit, hogy ha ilyen helyzetbe kerül, vagy valakit inzultálnak az utcán lépjen közbe, és fejezze ki együttérzését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.