A legismertebb celebek is eljöttek Robbie Williams koncertre: Képgaléria!

Edvin Marton Tornóczky Anita koncert Sziget2015 Barabás Éva celebek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Sziget Fesztivál sem telhet el jelentős celeb felvonulás nélkül. A mínusz egyedik napon mindenki eljött Robbie Williams koncertre, aki számít. Nézd meg, hogy kik buliztak a meleg, nyári estén a Sziget VIP részében!
/1508/_gy_b2015811131814Íme, a magyar lány, akit Robbie Williams megcsókolt a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150811-ime-a-magyar-lany-akit-robbie-williams-megcsokolt-a-szigeten.htmlKrisztina Nyíregyházáról jött, és nem ez volt az első Robbie-koncertje. Nem volt beépítve, de a legnagyobb álma vált valóra.TV + SztárokOrigoLess be Robbie Williams öltözőjébe - ötcsillagos luxus a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150810-robbie-williams-oltozojeben-jartunk-a-sziget-fesztivalon-ahol-otcsillagos-luxus-fogadta.htmlKülönleges igények: gyúrópad, francia bor, fekete vécé. A Sziget főszervezője fel volt készülve arra, hogy Robbie Williams is extravagáns igényekkel érkezik. Ő azonban csupán egy futópadot és egy kis meglepetést kért. Nézd meg, mivel kedveskedtek a szervezők a nagyszerű énekesnek - less be Robbie öltözőjébe! TV + SztárokAFPGönczi Gábor új szerelmével fesztiválozott: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150811-gonczi-gabor-uj-szerelmevel-fesztivalozott.htmlGönczi Gábor bemutatta a nyilvánosságnak új szerelmét Ildikót. A pszichológusként dolgozó hölgyet a Fókusz műsorvezetője magával vitte a Sziget VIP részére, ahol lecsapott rájuk a magyar sajtó.TV + SztárokOrigoDukai Regina ismét volt palijával kavar?http://www.life.hu/sztarok/20150811-dukai-regina-ismet-volt-palijaval-kavar.htmlRégen láttuk ennyire ragyogni Dukai Reginát. A Sziget mínusz egyedik napján volt pasijával, Feczesin Róberttel bulizott és el sem mozdult a sármos labdarugó mellől. Pedig tavaly ősszel szakítottak.TV + SztárokOrigoDúl a love Liptai Claudia és párja között - Együtt csapatták a Szigetenhttp://www.life.hu/intim/20150811-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-szelemevel-adammal-csapatta-a-sziget-fesztivalon.htmlRobbie Williams koncertjén bulizott a műsorvezető és új szerelme, akik a színpad mellett táncoltak önfeledten.Intim--Évek óta nem volt ilyen erős nap Szigeten!http://www.origo.hu/kultura/fesztival/20150811-florence-and-the-machine-sziget-ajanlo-koncert.htmlFlorence and the Machine, Future Islands, Jungle, mi van itt? Három jó koncert kedden. Mi most a Florence-t ajánljuk. FesztiválOrigoÍme az 5 legmenőbb DJ a Szigeten - irány a Telekom Aréna!http://www.life.hu/kult/20150806-telekom-arena-program-es-fellepok-a-szigeten.htmlA Szigeten azok is megtalálják a kedvenc sátrukat, akiknek az elektromos zenék ütemére dobog a szívük. A Telekom Arénában estétől reggelig topoghatsz!KultOrigoPihenés a Szigeten? Íme a hely, ahol bármikor feltöltődhetsz!http://www.life.hu/news/20150810-sziget2015-legjobb-pihenohelye-a-telekom-relax-mit-kell-rola-tudni.htmlKoncertről koncertre jársz, és bár imádod a pezsgést, de úgy érzed, rád férne néhány perc csend, pihenés, ellazulás? Ne hidd, hogy a Szigeten nem álmodhatsz ilyesmiről - íme a hely, ahol feltöltődhetsz a következő koncertig!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.