Pár napja bombaként robbant a hír, hogy Hollywood egyik legkapósabb színésznője a legnagyobb titoktartásban férjhez ment. Úgy tűnik, alaposan megválogatta a vendéglistát.

A Life&Style magazin magazin szerint Aniston és Theroux egy titkos ceremónián mondta ki a boldogító igent Jen Bel Air-i kastélyának hátsó kertjében, ahol a hírek szerint Sia egyik dalára táncolt először a hitvesi pár. A vendégekkel állítólag titoktartási szerződést kötöttek, és többen is úgy tudták, hogy egy születésnapi bulira hivatalosak. A régi barátok közül azonban sokan nem kaptak meghívást az év eseményére. Aniston meglepő módon nem hívta meg több Jóbarátok kollégáját sem, például  a Joeyt alakító Matt LeBlanc-t vagy a Chandler karakterét játszó Matthew Perryt. Sőt, még a Rosként ismert David Schwimmer sem jelent meg - írja a Contact Music

Jennifer Aniston és Justin TherouxForrás: AFP/Jason Merritt

"Meglepődtem, és egyáltalán nem tudtam róla, de sok boldogságot kívánok nekik"  - mondta Matthew Perry. LeBlanc, akivel nemrég igen intim pletykák kerültek napvilágra a színésznővel kapcsolatban, szintén megértően reagált a történtekre. Érdemes megjegyezni azonban, hogy a sorozat két női főszereplője, Lisa Kudrow és Courtney Cox viszont neve szerepelt a vendéglistán. Vajon miért nem hívta meg "egykori barátait" a világhírű sztár?