Erre a dalra táncolt először Jennifer Aniston és Justin Theroux

Forrás: AFP/Jason Merritt -
esküvő dal Sia Justin Theroux szám tánc Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb titokban állt oltár elé a hollywoodi sztárpár, akiknek eslő táncáról a Sirius XM műsorvezetője, Howard Stern mesélt.

Jennifer Aniston és Justin Theroux annyira titokban akarták tartani esküvőjük részleteit, hogy a legutóbbi hírek szerint még a vendégek is úgy tudták, hogy egy születésnapi partira hivatalosak.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az első fotók után most az ifjú pár esküvői táncáról árult el egy-két részletet a rádiós műsorvezető Howard Stern: a hírek szerint a sokakat megosztó énekesnő, Sia egyik dalára táncoltak, aki élőben szolgálta a talpalávalót. Vajon ez, A szürke ötven árnyalatában is hallott zene volt az a szám?

Jennifer és Justin jelenleg a meseszép luxusszigeten, Bora Borán töltik nászútjukat, hogy kipihenjék az esküvői fáradalmakat, és felkészülhessenek örökbefogadott kislányuk érkezésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.