Vége! Lecserélik Bol-dogot, a vizes vébé kabaláját

Forrás: Facebook/Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott -
kabala Bol-dog vizes vb lecserélés pályázat utód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bol-dog kimúlt, mert koraszülött volt. Az elhamarkodottan megtervezett kabalaállat helyettesítésére pályázatot írtak ki.

Az albínó kutyus, amely sokakban ellenérzést váltott ki, többé nem szerepel majd világversenyeken, már keresik az utódját.

Forrás: Facebook/Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott

„Annyival tartozunk Bol-dog emlékének, hogy közöljük: nem is volt annyira csúnya, mint amilyennek beállították. Az a fördmedvény, amely bejárta a sajtót, nem Bol-dog, hanem csak egy maszk volt, amelyet egy vállalkozó szellemű munkatársunk, zárt körben magára öltött. Azért volt olyan nagy a szeme, hogy kilásson. Ezt a figura készítői korrigálták. Amúgy a kis pulit Kazanyban szeretettel fogadták, de ha a sportbarátoknak nem nyerte el a tetszését, akkor el kell búcsúznunk tőle" – olvasható a Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.