Újabb hollywoodi világsztár kattant rá a magyar gasztronómiára

Forrás: Facebook/Borkonyha -
Borkonyha Will Ferrell magyar színész komikus konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will Ferrell amerikai komikus, színész borvacsorán vett részt Magyarországon, ahol az egyik felszolgálóval készített közös fotót.

Juhász Krisztián látta vendégül a Michelin-csillagos magyar étteremben a világsztárt, aki nagy mosollyal pózolt a pincér mellett. Ezek szerint jól estek neki a magyar ízek leöblítve a kiváló magyar borokkal.

Will Ferrell. Forrás: Facebook/Borkonyha

„Will Ferrell amerikai komikus, Juhász Krisztián magyar felszolgáló" - olvasható az étterem közösségi oldalán.

Majka is elkíséri Curtist az esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20150811-majka-rapper-musorvezeto-elkiseri-baratjat-curtist-rappert-amerikai-eskuvojere.htmlA rapper nemrégiben eljegyezte barátnőjét. Az esküvőt Miamiban tartják, ahonnan majd Las Vegasba utaznak.TV + Sztárok--Bódi Sylvi pazar helyen pihenthttp://www.life.hu/sztarok/20150810-bodi-sylvi-modell-gyonyoru-testet-egy-palmafa-torzsen-pihentette-csodas-kornyezetben.htmlA modell a Maldív-szigetek csodás partján dobta ki gyönyörű testét egy fatörzsre.TV + Sztárok--Hobo: "Úgy beperelem, hogy belekékül!" http://www.life.hu/sztarok/20150810-hobo-foldes-laszlo-enekes-eloadomuvesz-lelepett-a-fellepeserol-mert-ugy-erezte-atvertek.htmlA Kossuth-díjas művész félreértés áldozata lett, és a fellépésért járó gázsijával is gondok akadtak, ezért felvette a kapcsolatot az ügyvédjével.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs kivitte a Szigetre kisfiát - Nézd meg a kis Benetet: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150811-sebestyen-balazs-kivitte-a-szigetre-kisfiat-benetet.htmlSebestyén Balázs kivitte Robbie Williams-re nagyobbik fiát, Benetet. A koncert után fedezték fel egy olvasónk a kis családot.TV + SztárokOrigoFilmsztárok, akik inkább a tévézést választottákhttp://www.life.hu/sztarok/20150811-filmsztarok-akik-inkabb-a-tevezest-valasztottak.htmlVannak, akiket a tévéből ismert meg a közönség, és később szegődtek át a nagy képernyőre, azaz a mozizáshoz. Azonban nem egy olyan színész van, akiket a jobbnál jobb hollywoodi filmekből ismert meg a világ, mégis visszatértek a tévézéshez. Összegyűjtöttünk néhány nagy nevet, akik a legnagyobb mozifilmek helyett mégis a tévézést választották.TV + SztárokAFPGanxta Zolee kameránk előtt pocskondiázta Robbie Williams-t: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150811-ganxta-zolee-kamerank-elott-pocskondiazta-robbie-williamset.htmlTúlzás lenne azt állítani, hogy a zenész megválogatta a szavait, amikor a Life.hu riportere Robbie Williamsről faggatta őt a Szigeten. Csúnya szavakban nem volt hiány...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.