Jön! Jön! Jön! Nyakunkon a lehűlés

Forrás: Thinkstock -
meleg kánikula időjárás nyár 2015 lehűlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Időkép előrejelzése szerint az esős hétvége után lesz némi lehűlés, vége lehet az afrikai forróságnak.

Pénteken csak nagyon kevés helyen, szombaton elszórtan alakulhatnak ki záporok, zivatarok a napos idő mellett. Egyre fülledtebbé válhat az idő, de továbbra is nagyon meleg lesz, délutánonként 34-39°C közötti értékeket mérhetünk, a hőségriadót vasárnap éjfélig hosszabbították meg.

Forrás: Thinkstock

Vasárnap már többfelé, hétfőn országszerte számíthatunk záporokra, zivatarokra, helyenként hevesebb zivatarok kialakulása is várható viharos széllökésekkel. A hőmérséklet is csökkenhet pár fokot hétfőre. Az Időkép előrejelzése szerint keddre már 30 fok alá csökken a nappali hőmérséklet.

Megszólalt a megvert győri modell: ˝Annyira emlékszem, vérben úszott az arcom˝ http://www.life.hu/news/20150812-megvertek-gyori-modellt-kalman-csillat-balatonfureden-annyira-emlekszem-verben-uszott-az-arcom.htmlA szépséges fitnessmodell szórakozni indult egy balatonfüredi diszkóba, ám csúnya véget ért az este: megverték és súlyos sérüléseset szerzett.NewsOrigoGyilkosság történt egy budai szociális otthonban: az ápoló szándékosan ölthttp://www.life.hu/news/20150812-gyilkossag-tortent-egy-budai-szocialis-otthonban-megfojtott-egy-idos-asszonyt-az-apolo-es-tovabbi.htmlDöbbenetes gyilkosság történt a fővárosi kamaraerdei idősek otthonában. NewsTengerbe fulladhatott a világbajnok női búvár, Natalia Molchanovahttp://www.life.hu/news/20150806-a-foldkozi-tengerbe-fulladhatott-a-vilagbajnok-noi-buvar-natalia-molchanova.htmlA huszonháromszoros világbajnok, a szabadtüdős merülés legendája eltűnt a Földközi-tengerben. Valószínűleg életét vesztette, a keresés még tart.News--A kocsiban felejtettek egy kétéves kislányt - megfulladt a tűző naponhttp://www.life.hu/news/20150722-a-kocsiban-felejtettek-egy-keteves-kislanyt-meghalt-a-tuzo-napon.htmlA járókelők vették észre, hogy egy lezárt autóban hosszú ideje mozdulatlanul ül egy kétéves kislány, ők értesítették a mentőket és a rendőrséget. NewsThinkstockSokkoló videó került elő a maláj gép lelövéséről http://www.life.hu/news/20150717-sokkolo-video-kerult-elo-a-malaj-gep-leloveserol-egy-evvel-a-katasztrofa-utan.htmlMegrázó videofelvételek jelentek meg az ausztrál The Daily Telegraph-ban arról a kelet-ukrajnai helyszínről, ahol a malajziai légitársaság MH17-es járata pontosan egy évvel korábban, 2014. július 17-én lezuhant – adta hírül az MTI.News--Élő adásban ütközött össze két autó - videóhttp://www.life.hu/news/20150717-elo-adasban-utkozott-ossze-ket-auto-a-bah-csomopontnal-mikozben-az-m1-csatorna-tudositott.htmlAz M1 aktuális csatorna kollégája a helyszínről bejelentkezve tudósított épp a forgalomról, mikor a háta mögött két autó csúszott egymásba. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.