Exkluzív interjú! A 20 éves Ella Eyre a vágyairól mesélt

fellépő haj Ella Eyre Sziget2015 énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze húszéves Ella nem először jár Magyarországon. Ezúttal nem egyedül, hanem Kevinnel érkezett. Hogy ki vagy mi ő? A Life.hu riporterének egyebek mellett erről is mesélt. De arról is szó esett, hogy mi lenne az, amiért nyilvánosan vetkőzne az énekesnő. 
Tornóczky Anita nőnek öltözött, de meghökkent saját öltözékénhttp://www.life.hu/sztarok/20150812-tornoczky-anita-vegre-nonek-oltozott-hosszu-ruhaban-tornacipovel-a-szigeten.htmlRácsodálkoztunk Tornóczky Anitára, aki nőiességét végre a kutyák elé helyezte és hosszú ruhában mulatott a Szigeten. Ő is rácsodálkozot saját magára!TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBerki Krisztián megmutatta szépséghibájáthttp://www.life.hu/sztarok/20150814-berki-krisztian-a-fem3cafe-musorvezetoje-megmutatta-szepseghibajat.htmlA műsorvezető élő adásban mutatta meg a lábát egy orvosnak. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVajna Timi inkább Olaszországban nézte a Robbie Williams koncertet http://www.life.hu/sztarok/20150814-vajna-timea-olaszorszagban-nezte-a-robbie-williams-koncertet.htmlEgy zárt körű rendezvényen első sorból videózta le az olaszországi Robbie Williams koncertet Vajna Timi.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huFluor Tominak bugyit dobálnak a lányok a színpadra, telefonszámmalhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-fluor-tomi-erdekes-helyeken-bukkan-idegen-lanyok-telefonszamaira.htmlA Wellhello együttes frontembere imád fesztiválozni, és nem csak azért, mert ilyen helyeken a lányok a legrafináltabb módszerekkel akarják meghódítani a fiúk szívét.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTóth Gabi forrón csókolta barátjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150814-toth-gabi-enekesno-az-xfaktor-mentora-forron-csokolta-mujahid-zoli-enekest.htmlAz énekesnő hatalmas csókos fotót tett közzé képmegosztó oldalán, a szerencsés úriember, akinek Gabi kimutatta szeretetét ismert énekes.TV + Sztárok--Muri Enikő esküvőre gyűjt: szerelmével közösen feltört egy páncélszekrénythttp://www.life.hu/sztarok/20150813-muri-eniko-es-volegenye-a-szigeten-feltort-egy-pancelszekrenyt.htmlSzokatlan módját találta meg Muri Enikő, hogy jövő nyárra tervezett esküvőjére egy kis pénzt szerezzen. Szerelmével közösen feltörtek egy páncélszekrényt!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.