Egy beteg kislány táncától olvadozik most az internet népe

bébiszitter vérátömlesztés kislány tánc vörösvérsejtek beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A beteg kislány videójáért megőrült az internet népe: mindenkit levett a lábáról Audrey észvesztő tánca.

A hatéves Audrey Nethery bébiszitterével ropja, nem is akármilyen módón. A cukiság profi koreográfiát mutat be. Mi elolvadtunk a csípőrázásától és a vékonyka karocskáitól.

Here is a short video of Audrey dancing with her friend ( and baby sitter) from school!!

Posted by Audrey's DBA Photo Booth on 2015. augusztus 11.

A kislány egy kevésbé ismert betegségben a Diamond-Blackfan nevű vérszegénységben szenved. A betegség azt jelenti, hogy a teste nem termel vörösvérsejteket, ezért időről időre vérátömlesztésre szorul. Audrey emiatt lassabban fejlődik kortársainál. Ám ő mit sem törődve a problémákkal a gyerekek mozgalmas életét éli és imád táncikolni.

Ma éjszaka féláron nyalakodhatsz: jön a fagylalt éjszakája!http://www.life.hu/news/20150814-a-fagylalt-ejszakajan-felaron-fagyizhatsz.htmlAugusztus 14-én, pénteken, több fővárosi és vidéki cukrászda, illetve fagylaltozó is meghosszabbított nyitvatartással várja a jeges finomság kedvelőit.NewsThinkstockAz egy napon született kisfiú és kiskutya testvérként szeretik egymást! Tündéri fotók!http://www.life.hu/news/20150814-az-egy-napon-szuletett-kisfiu-es-kiskutya-testverkent-szeretik-egymast.htmlA 25 éves anyuka, amikor meglátta a francia bulldogot, aki kisfiával egy napon született, tudta, hogy ez egy jel: haza is vitte az állatot.News--Tűz ütött ki egy budapesti kórházbanhttp://www.life.hu/news/20150814-tuz-utott-ki-a-budapesti-jahn-ferenc-korhazban-budapesten.htmlKisebb tűz volt a fővárosi Jahn Ferenc kórház egyik negyedik emeleti helyiségében péntek hajnalban.NewsOrigoÍgy búcsúzott édesapjától Sinkó László lányahttp://www.life.hu/news/20150814-sinko-laszlo-lanya-andrea-olimpikon-igy-bucsuzott-edesapjatol.htmlAhogy már megírtuk, szűk családi-baráti körben temették el Sinkó Lászlót. Lánya szívhezszóló szavakkal búcsúzott tőle. News--Újabb három nő vádolta meg szexuális zaklatással Bill Cosbythttp://www.life.hu/news/20150814-bill-cosby-amerikai-komikust-ujabb-harom-no-vadolta-meg-szexualis-zaklatassal.htmlÚjabb három nő vádolta meg Bill Cosby amerikai komikust azzal, hogy évtizedekkel ezelőtt nemi erőszakot követett el rajtuk.News--Megható videó! Sírva fakadt a kutya, miután megmentettékhttp://www.life.hu/news/20150813-sirva-fakadt-a-kutya-miutan-megmentettek-ot-es-a-kicsinyeit.htmlA mindössze 13 másodperces felvételen egy nőstény kutya, és a kölykei láthatóak, akiket jószívű állatmentők vettek gondozásba. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.