kánikula időjárás hőség melegrekord
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1946. augusztus 13-án 37,4 fokot mértek a fővárosban, ezt 0,4 fokkal meghaladja a csütörtökön regisztrált rekordhőmérséklet. 

Csütörtökön megdőlt a fővárosi napi melegrekord, Újpesten 37,8 Celsius-fokig emelkedett a hőmérséklet, új országos rekord viszont nem született – közölte Török László, az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa.

Forrás: Thinkstock

Mostanáig ezen a napon 1946-ban volt a legmelegebb. Akkor 37,4 fokig melegedett a levegő, most viszont ennél csaknem fél fokkal magasabb hőmérsékletet mértek.

Hamarosan szabadulhat Oscar Pistoriusthttp://www.life.hu/news/20150814-hamarosan-szabadulhat-oscar-pistorius-feltetelesen-szabadlabra-helyezik-a-modell-baratnojet-lelovo.htmlOscar Pistoriust augusztus 21-én a büntetés-végrehajtási intézet ajánlása alapján próbaidőre bocsátják – írta a BBC.News--Óriási baki! Élő adásban káromkodott a csinos riporternő http://www.life.hu/news/20150813-az-ausztral-tevesnek-alex-bernhardtnak-azutan-szaladtak-ki-a-csunya-szavak-a-szajan-hogy-egy-hangya.htmlA csinos ausztrál műsorvezető éppen egy riportot készített, amikor élő adásban megcsípte egy bogár.News--Lelketlen albínókutya: íme, a 2017-es vizes vb kabalapulija http://www.life.hu/news/20150812-lelketlen-albinokutyanak-titulalta-a-sportsgrid-a-2017-vizes-vb-kabalapulijat-ami-hatalmas.htmlÚgy tűnik, hogy lassan az egész világ a 2017-es vizes vb kabalapuliján röhög. Mutatjuk, miért.NewsOrigoMegszólalt a megvert győri modell: ˝Annyira emlékszem, vérben úszott az arcom˝ http://www.life.hu/news/20150812-megvertek-gyori-modellt-kalman-csillat-balatonfureden-annyira-emlekszem-verben-uszott-az-arcom.htmlA szépséges fitnessmodell szórakozni indult egy balatonfüredi diszkóba, ám csúnya véget ért az este: megverték és súlyos sérüléseset szerzett.NewsOrigoGyilkosság történt egy budai szociális otthonban: az ápoló szándékosan ölthttp://www.life.hu/news/20150812-gyilkossag-tortent-egy-budai-szocialis-otthonban-megfojtott-egy-idos-asszonyt-az-apolo-es-tovabbi.htmlDöbbenetes gyilkosság történt a fővárosi kamaraerdei idősek otthonában. NewsVigyázz! Új módszerrel törik fel az e-mail fiókokathttp://www.life.hu/news/20150723-uj-modszerrel-torik-fel-az-e-mail-fiokokat-smsben-kernek-jelszot.htmlVigyázz! A Symantec amerikai biztonsági vállalat közleményben hívja fel a figyemet: egy új, eddig ismeretlen módszerrel törik fel az e-mail fiókokat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.