Sziget Fesztivál duó Sziget2015 The Ting Tings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu stábja mindennap kint van a Szigeten, és lencse-, illetve mikrofonvégre kapják a legérdekesebb előadókat és a bulizni vágyó celebeket. Riporterünk ezúttal a The Ting Tings-duót faggatta a fesztiválturnéról, az új albumukról, hogy miként érzik magukat Budapesten.
Istenes Bence: "Amit megkeresek, azt nem szórom el"http://www.life.hu/sztarok/20150815-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-karrierrol-penzrol-szerelemrol-csobot-adelrol-meselt.htmlAz alig harmincéves Istenes Bence mindent elért, amire csak egy fiatal vágyik. Karrier, gyönyörű barátnő, népszerűség. Ám, ahogy TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu5 szerelmes idézet a Született feleségekből - Ugye, ti is imádtátok őket?http://www.life.hu/sztarok/20150815-a-szuletett-felesegek-szerelmes-idezetei.htmlKi ne emlékezne a Született feleségekre? Susan, Gabi, Bree és Lynette kalandjait nehéz lenne röviden összefoglalni, de most összeválogattunk nektek a sorozatból néhány olyan idézetet, amelyek kedvet csinálhatnak, hogy újra megnézzétek a kedvenc epizódjaitokat. TV + SztárokAFPMegőrjítette a szerelem, tönkrement a karrierjehttp://www.life.hu/sztarok/20150815-megorjitette-a-szerelem-tonkrement-a-karrierje-kiraly-l-norbinak.htmlKirály L. Norbi állítja, anno, amikor gyermeke édesanyját megismerte, elhanyagolta a szakmai életét. Időközben pedig a kapcsolata is tönkrement. Megfogadta: ezentúl első a munka. TV + Sztárok--Áll a bál a TV2 és Gáspár Evelin közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150815-a-tv2-ezek-megorultek-forgatasat-megbanta-gaspar-evelin.htmlA TV2 Ezek megőrültek forgatásán vesz részt Gáspár Evelin. Sajtóhírek szerint azonban az együttműködés nem tökéletes a lány és a csatorna között. Azt beszélik, többekközött egy fürdőköpeny miatt áll a bál. Állítják, hazavitt egy leltári ruhadarabot, Evelin kijelentette: ő ártatlan. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huExkluzív interjú! A 20 éves Ella Eyre a vágyairól mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20150814-a-sziget-fesztivalon-lep-fel-ella-eyre.htmlA mindössze húszéves Ella nem először jár Magyarországon. Ezúttal nem egyedül, hanem Kevinnel érkezett. Hogy ki vagy mi ő? A Life.hu riporterének egyebek mellett erről is mesélt. De arról is szó esett, hogy mi lenne az, amiért nyilvánosan vetkőzne az énekesnő. TV + SztárokOrigoVV Dóra mellei kiverik a szemünkethttp://www.life.hu/sztarok/20150807-hatalmas-mellekkel-szelfizett-vv-dora.htmlVV Dóri előszeretettel posztol magáról bikinis fotókat, s nem is csoda. Bár az utóbbi időben 10 kilót fogyott, a plasztikcicik keményen állják a sarat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.