Szörnyű családi tragédia történt Svájcban

Forrás: switzerland.com -
Svájc haláleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy halottat találtak Svájcban pénteken egy családi drámai helyszínén. Egy apa kisgyermekeivel vetette magát a mélybe egy turistalátványosságként ismert magaslatról Neuchatel kantonban.

A hatóságok egy aggódó családtag telefonhívása nyomán indultak a 45 éves férfi és két kicsiny, 2, illetve 3 éves gyermeke keresésére helikopterrel és rendőrkutyákkal a festői szépségű Creux du Van természeti képződményhez, egy amfiteátrumszerű, 150 méter magas sziklához, amelynek lábánál meg is találták az apa és a gyermekek holttestét. A férfi búcsúlevelet hagyott hátra, amelyben gyermekfelügyeleti gondjaira célzott.

Forrás: switzerland.com

A családi tragédia helyszínétől több száz méterre a rendőrök találtak egy rejtélyes, negyedik holttestet is, egy nő tetemét, akinek halála az első jelek szerint nem függ össze a többes öngyilkossággal. Úgy tűnik, hogy nem a gyermekek anyja, és egyelőre halálának oka sem ismert. A családi tragédia áldozatai valószínűleg franciák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.