Teltházat hozott a Szigetnek pénteken a Kasabian és az Avicii

Fotó: Kozma Zsuzsi -
Sziget Fesztivál Kasabian Sziget2015 Marina And The Diamonds Avicii teltház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teltházas volt a Sziget pénteki napja: a rendezvényre 90 ezren látogattak ki - tájékoztatták a szervezők szombaton az MTI-t. Pénteken többek között a Marina and the Diamonds, a Kasabian és Avicii lépett fel a Nagyszínpadon. 

Gerendai Károly elmondta, hogy bár az idén megnövelték ötezerrel a rendezvény kapacitását, már a megnövelt befogadóképesség sem volt elég, ugyanis késő estére minden pénteki napijegy elfogyott.

Fotó: Kozma Zsuzsi


A szervezők kitértek arra is, hogy a mínusz egyedik és nulladik napon, amikor nem teljes gőzzel megy a Sziget, 80 ezres a teltház, mivel annyian férnek el a Nagyszínpad előtt, de amikor minden helyszín üzemel, 90 ezer embert engednek be. Először fordult elő, hogy a Sziget területén ennyien tartózkodtak egyszerre.

"Az összehasonlítás kedvéért: ez egyetlen nap alatt több mint kétszer annyi látogató, mint amennyi az első Szigeten - 22 éve - összesen megfordult egy hét alatt. Természetesen a Sziget utolsó két napjára van még jegy, de a szombat is erősnek ígérkezik, amikor a Kings of Leon lesz a Nagyszínpad fő sztárja" - olvasható a közleményben.

Szörnyű családi tragédia történt Svájcbanhttp://www.life.hu/news/20150815-svajcban-negy-halottat-talaltak-egy-csaladi-drama-helyszinen.htmlNégy halottat találtak Svájcban pénteken egy családi drámai helyszínén. Egy apa kisgyermekeivel vetette magát a mélybe egy turistalátványosságként ismert magaslatról Neuchatel kantonban.NewsOrigoDögös, belevaló csajok a Szigetrőlhttp://www.life.hu/news/20150815-dogos-belevalo-csajok-a-sziget-fesztivalrol.htmlIlyen, amikor a csajok beindulnak a Szigeten! Amikor semmi más nem számít, csak a mulatság és habzsolják az életet. Meg is mutatjuk! News--Egy beteg kislány táncától olvadozik most az internet népehttp://www.life.hu/news/20150814-igy-meg-biztos-nem-lattal-kisgyermeket-csipot-razni-a-beteg-audrey-nethery-bebiszitterevel-ropja.htmlA beteg kislány videójáért megőrült az internet népe: mindenkit levett a lábáról Audrey észvesztő tánca.NewsThinkstockMa éjszaka féláron nyalakodhatsz: jön a fagylalt éjszakája!http://www.life.hu/news/20150814-a-fagylalt-ejszakajan-felaron-fagyizhatsz.htmlAugusztus 14-én, pénteken, több fővárosi és vidéki cukrászda, illetve fagylaltozó is meghosszabbított nyitvatartással várja a jeges finomság kedvelőit.NewsThinkstockAz egy napon született kisfiú és kiskutya testvérként szeretik egymást! Tündéri fotók!http://www.life.hu/news/20150814-az-egy-napon-szuletett-kisfiu-es-kiskutya-testverkent-szeretik-egymast.htmlA 25 éves anyuka, amikor meglátta a francia bulldogot, aki kisfiával egy napon született, tudta, hogy ez egy jel: haza is vitte az állatot.News--Így búcsúzott édesapjától Sinkó László lányahttp://www.life.hu/news/20150814-sinko-laszlo-lanya-andrea-olimpikon-igy-bucsuzott-edesapjatol.htmlAhogy már megírtuk, szűk családi-baráti körben temették el Sinkó Lászlót. Lánya szívhezszóló szavakkal búcsúzott tőle. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.