Hujber Ferenc szándékosan nem ment ki a Szigetre

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc Sziget2015 Sziget Fesztivál 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első eset, hogy a színész szóvá teszi, hogy direkt nem viselkedik celebként. Legutóbb luxusnyaralásaikról posztoló kollégáit méltatta, most pedig a Szigettől határolódott el.

"Szuperül éreztük magunkat. Nagyon örülök, hogy az idő is ennyire jó volt, és hogy kimaradtunk a Sziget-őrületből, ami Budapesten eközben zajlott. Ez a hét csak a láblógatásról szólt, úgyhogy amint visszaérünk a fővárosba, már indulok is futni, mert nagyon hiányzik a sport" - nyilatkozta Feri a Blikknek, amikor a lap gyenesdiási nyaralásásról faggatta.

Hujber Feri családja. Forrás: Facebook/Mokka

"Ilyen meleget szerintem csak a vízparton lehet elviselni. Sokat fürödtünk, vízibicikliztünk. Noel még nem tud úszni, de szeptembertől iskolába megy, ahol folyamatosan járnak majd uszodába. Azt gondolom, év végére jól megy majd neki, úgyhogy a jövő évei nyaraláson már ő is úszkál a Balatonban" - mesélte a színész, aki egyre jobban van.

Hujber Ferenc: „Sosem utazom luxushelyre"http://www.life.hu/sztarok/20150728-hujber-ferenc-szinesz-nem-utazik-luxusnyaralasra-mert-szerinte-ott-csak-penzes-embereket-lathatna.htmlA színész úgy gondolja, nem neki való a pénzes emberekkel tömött, pálmafás medencékkel spékelt luxusnyaralás. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs - OrigoHujber Feri celebtársait ekézi: Azért nem megy luxusútra, hogy ne legyen olyan, mint őkhttp://www.life.hu/sztarok/20150728-hujber-ferenc-es-csaladja-nem-erdeklodik-a-luxusnyaralasok-irant.htmlA celebek élete nyáron sokkal szabadabb, aki teheti a tengeren túlon (például Rubint Réka és Gombos Edina), vagy épp egy mámorító vízparton pihenget a családjával. Hujber Ferit azonban nem csábítja a külföldi luxusnyaralás, sem az azúrkék tenger. El is árulta, hogy miért.TV + Sztárok--Anyagiak miatt is kockáztatja egészségét Hujber Ferenc http://www.life.hu/sztarok/20150403-hujber-ferenc-szinesz-penz-miatt-tulhajszolja-magat-csaladfenntartokent.htmlNoha komoly egészségügyi problémákkal küzd Hujber Ferenc, mégis sokat dolgozik. Most azonban azt sem rejtette véka alá, anyagi oka is van annak, hogy sokak szerint kockáztatja életét.TV + Sztárok--Pszichiáter kezeli Hujber Ferithttp://www.life.hu/sztarok/20150213-hujber-ferenc-szineszt-pszichiater-kezeli.htmlA színésznek szakember segít feldolgozni a betegségéből fakadó lelki problémákat. Hujber Feri elhatározta, megpróbálja leküzdeni káros szenvedélyeit. TV + Sztárok--Még lábadozik, de már premierre készül Hujber Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20150130-hujber-ferenc-szinesz-meg-labadozik-szivbetegsege-utan-de-mar-premierre-keszul.htmlA színész összeomlása után már az Erzsébetligeti Színházban próbál, mert mint családfő, nem engedheti meg magának, hogy lazsáljon.TV + SztárokFotó: Szabó Balázs - Origo„Ez így nem mehet tovább!" - Kifakadt Hujber Feri feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20150108-hujber-feri-felesege-cynthia-szerint-a-szinesz-nem-fogja-fel-mekkora-veszelyben-volt-az-elete.htmlHujber Feri felesége, Cynthia szerint a színész nem fogta fel, hogy életveszélyben volt. Az asszony azt mondja, alaposan át kell gondolniuk az életüket, ha Feri kijön a kórházból.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.