Molnár Anikó szépségszalonjában kilenc ember segített merni a vizet, több zenekar pedig értékes berendezéseit mentette a Dürer-kertben. 

A városligeti Dürer-kertben lévő helyiségben nagy volt a sürgés- forgás, a zenekarok mentették a menthetőt – írja a Bors

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Csak a CD-im elázásából félmilliós a kár, el sem tudom képzelni a többit. Talán kiszáradnak, de akkor is javítani kell őket" – mesélte Kovács Áron. Ugyanitt volt próbaterme és raktárhelyisége egyébként Dobrády Ákosnak, a Depressziónak, a Group and Swingnek, a Republicnak és a Kowalsky meg a Vegának is.

„Egy komoly turné kellős közepén vagyunk, de ezzel a felszereléssel nem tudunk játszani. Megpróbálunk kölcsönkérni, de másoknál sem jobb a helyzet" – mondta Kowa, akiknek hangtechnikai keverőik, kézihangszereik, lámpáik, fénytechnikai eszközeik álltak a vízben többmilliós értékben.

Forrás: Facebook/ Karma Tv

Molnár Anikónak a szépségszalonja ázott be:

„Délután telefonált a kolléganőm, hogy azonnal rohanjak a szalonhoz, mert a 13. kerületi pincehelyiségünkbe árad az esővíz. Alig egy óra leforgása alatt bokáig ért a víz a kozmetikában, kilenc ember merte a vizet éjfélig, majd reggel is vissza kellett jönnünk takarítani, hogy fogadhassuk a vendégeket. Nagyon remélem, hogy ilyen többet nem lesz, de már gondolkoztunk azon, hogy ezek után emeletre költözünk" – sóhajtott Anikó.