Csőbe préselődve találtak rá egy kutyusra

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
kutya meleg cső hűsölés szorulás fogság mentés hőség forróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegény eb csupán azért került ilyen borzalmas helyzetbe, mert hűsölni szeretett volna a forróságban.

Egy hűtőház csőrendszerébe préselődött az a kutya, akit a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai mentettek ki a Fővárosi Csatornázási Művek közreműködésével vasárnap a fővárosban – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Zoé a fotó jobb oldalán látható Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A bajba jutott állat a nyári hőség miatt úgy gondolta, hogy a hűtőház csőrendszere a legmegfelelőbb hely az enyhülésre. Csaknem 60 centiméteres magassága ellenére bepréselte magát a 30 centiméter átmérőjű járatba. Amikor rájött, hogy mégis szűk neki a hely, megpróbált kiszabadulni. Mivel "tolatni" nem tudott, előre préselte magát olyannyira, hogy csaknem 40 méter hosszan jutott el a csőben. Egészen odáig, amíg csapdába nem esett: egy másik, keresztben elhelyezkedő cső ugyanis lezárta az útját.

A kutya gazdái először az Állatmentő Ligának szóltak, majd a tűzoltók segítségét kérték, de nem sikerült kiszabadítani. Ezután a PMKMSZ önkéntesei speciális kamera segítségével felderítették Zoé pontos helyzetét, amely alapján világossá vált, hogyan lehet megmenteni.

Gyász! Elhunyt a Batman-sorozat sztárja, Yvonne Craighttp://www.life.hu/news/20150819-gyasz-elhunyt-a-batman-sorozat-sztarja-yvonne-craig-aki-a-star-trekben-is-szerepelt.htmlHetvennyolc éves korában elhunyt Yvonne Craig, aki a hatvanas évek Batman-tévésorozatában lett népszerű Batgirl szerepében, és Elvis Presley oldalán is feltűnt a filmvásznon.News--Riasztás: Budapestet újabb brutális vihar támadja meghttp://www.life.hu/news/20150819-riasztast-adott-ki-az-orszagos-meterologiai-intezet-budapestet-ujabb-brutalis-vihar-tamadja-meg.htmlMa reggel fél 8-kor elsőfokú riasztást adtak ki a várható esők és zivatarok miatt a Budapesttől északra, északkeletre található területekre. NewsKiderült: ostoba emberrablók ölték meg az eltűnt fiatal német lánythttp://www.life.hu/news/20150819-kiderult-ostoba-emberrablok-oltek-meg-az-eltunt-elrabolt-fiatal-nemet-lanyt.htmlNémetországban elrabolták, és meggyilkolták egy gazdag vállalkozó 17 éves lányát, Annelit, és a két feltételezett elkövetőt őrizetbe vették - közölte az MTI. NewsOrigoBeszakadt a budai alsó rakpart - nézd meg a fotót!http://www.life.hu/news/20150818-tobb-tonna-kovet-mosott-ki-az-eso-a-budai-also-rakparton.htmlRengeteg föld, kő- és betondarabok szakadtak ki egy jókora szakaszon a budai alsó rakpart oldalából. Az eső ugyanis alámosta a védművet. NewsGyászol a sportvilág! Elhunyt Laborcz Tibor labdarúgóhttp://www.life.hu/news/20150818-elhunyt-laborcz-tibor-labdarugo.htmlCVSE egykori labdarúgója rövid lefolyású betegség után, 77 éves korában hunyt el. NewsThinkstockMémek készültek a nagy viharból - Kisvakond a Fővám téren!http://www.life.hu/news/20150818-memeket-csinaltak-a-nagy-viharbol.htmlAhogy ez általában lenni szokott, az internet népe ihletet kapott a hétfő esti özönvíztől, és elkezdődött a vicces képek gyártása. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.