Halottakkal szelfiztek - pénzjutalmat kaptak érte

Forrás: Thinkstock -
Ukrajna pénzjutalom szelfi halott közösségi oldal internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatalokból álló zárt csoport a VKontakte nevű ukrán közösségi oldalon bizarr tematikát választott magának: halottakkal szelfiztek. A legmosolygósabb pozőrnek pénzjutalmat is ígértek.

A csoport igen népszerű volt a fiatalok körében, közel 500 fotót talált itt a rendőrség. A csoport akkor bukott le, amikor az oldal üzemeltetői nagyjából 22 ezer forintnak megfelelő pénzjutalmat ígértek a legvidámabb képért. Alfred Poljakov a Donyecki Egyetem professzora – legalábbis ő ezt állítja magáról – azt mondja, szerinte semmi rossz nincs abban, amit a csoport csinál.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A donyecki rendőrség a csoportot töröltette és jelenleg is folyik a nyomozás a tagok és a fotókon szereplő holttestek után.

Újra babát vár a negyedikről kidobott Ádámka anyja http://www.life.hu/news/20150819-ujra-babat-var-a-negyedikrol-kidobott-adamka-anyja-barbara.htmlGyermeket vár az az édesanya, akinek hat hónapos kisfiát a volt élettársa kidobta a negyedik emeletről, majd utánavetette magát. News--Szexrabszolgaként tartottak fogva egy fiatal lányt - nyakörvet kapott, kínozták és interneten árultákhttp://www.life.hu/news/20150819-szexrabszolgakent-tartottak-fogva-egy-fiatal-lanyt-nyakorvet-kapott-kinoztak-es-interneten-arultak.htmlGarázsukban tartott fogva egy fiatal férfi és egy nő egy elrabolt húszéves lányt. News--Főiskolára megy a modellgyilkos Adrienn http://www.life.hu/news/20150819-foiskolara-megy-a-modellgyilkos-adrienn-aki-korabban-megolt-egy-tizennyolc-eves-modellt-dezit.htmlDézit, a 18 éves magyar fotómodellt még 2008-ban két barátja gyilkolta meg. A bedrogozott gyilkosokat 2012-ben börtönbüntetésre ítélték. Adrienn, a páros egyik tagja megtért a börtönben, nyelveket tanul és még egy főiskolára is beiratkozott...NewsDöbbenetes fotókon a vihar utáni Budapesthttp://www.life.hu/news/20150817-dobbenetes-fotokon-a-vihar-utani-budapest-elhagyott-eltort-esernyok.htmlOrszágszerte számos helyen okozott károkat a vasárnap érkezett vihar. Több helyen, köztük a fővárosban jelenleg is dolgoznak a tűzoltók. De a viharnak áldozatai is voltak. Mutajuk őket. NewsOrigoMegdőlt a 70 éves melegrekord Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150814-megdolt-a-70-eves-melegrekord-budapesten-augusztusban.html1946. augusztus 13-án 37,4 fokot mértek a fővárosban, ezt 0,4 fokkal meghaladja a csütörtökön regisztrált rekordhőmérséklet. NewsThinkstockVigyázz! Új módszerrel törik fel az e-mail fiókokathttp://www.life.hu/news/20150723-uj-modszerrel-torik-fel-az-e-mail-fiokokat-smsben-kernek-jelszot.htmlVigyázz! A Symantec amerikai biztonsági vállalat közleményben hívja fel a figyemet: egy új, eddig ismeretlen módszerrel törik fel az e-mail fiókokat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.