Dézit, a 18 éves magyar fotómodellt még 2008-ban két barátja gyilkolta meg. A bedrogozott gyilkosokat 2012-ben börtönbüntetésre ítélték. Adrienn, a páros egyik tagja megtért a börtönben, nyelveket tanul és még egy főiskolára is beiratkozott...

"Korábbi ügyfelem úgy tájékoztatott, hogy sikeresen felvételizett az egri Eszterházy Károly Főiskola emberi erőforrás szakára. Államilag finanszírozott képzésre vették fel, ami úgy tudom, nagyon ritka az elítéltek közt" – nyilatkozott a Borsnak Kamarás Péter ügyvéd, majd folytotta: 

IllusztrációForrás: Flickr/.tms

"Adrienn hálás azért, hogy börtönbe került. Úgy véli, ha nem ítélik el, talán már nem is élne, hiszen korábban komoly drogproblémái is voltak. Most szeretné kérni az áthelyezését a kalocsaiból az egri börtönbe. Így könnyebben végezhetné el levelezőn a főiskolát. Egyébként jó magaviseletért nemrég enyhítettek a büntetési fokozatán a legszigorúbb fegyházról börtönre" – tette hozzá Kamarás. 

A gyilkosság részletei
Dézit 2008. augusztus 11-én bedrogozva ölte meg két barátja, B. László és T. Ad­rienn. A férfi autójában 58 késszúrással végeztek vele egy XXIII. kerületi erdős részen. Ezután a XVIII. kerületben, az M5-ös autópálya melletti erdős részen rejtették el a holttestet, amit másnap egy járókelő talált meg. Tíznapi bujkálás után Nyíregyházán fogták el a rendőrök B. Lászlót és T. Ad­riennt, akiket 2012 novemberében jogerősen 14, illetve 12 évre ítéltek.