Zakintosz Dukai Regina tenger Görögország nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álomszép helyre utazott a modell-énekes, Dukai Regina. Görögország legszebb részét választotta a pihenése színhelyéül. 

Zakintosz Görögország egyik legszebb szigete, nem csoda hát, ha a szépséges Dukai Regina is ezt a helyet választotta, hogy feltöltődhessen.

Dukai Regina, Zakintosz Forrás: Facebook / Dukai Regina

A kommentelők nem győzik dícsérni Reginát, sokan különleges kialakítású szemüvegéért vannak oda, míg másokat háttér látványa kápráztatott el.

Álomutazással lepte meg férje Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/sztarok/20150820-alomutazassal-lepte-meg-ferje-hosszu-katinkat-maltara-repultek.htmlHosszú Katinkára ráfér a pihenés - férje egy álomúttal ajándékozta meg. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin nem csak luxuskocsit, luxusórát is villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150820-gaspar-evelin-nemcsak-luxuskocsit-luxusorat-is-villantott-balatonfureden.htmlGyőzike lánya szinte hétről hétre mutat valamit, amitől egy átlagembernek eláll a lélegzete...TV + SztárokOrigoKedves Ferenc a Szigeten balhézott - nekiesett a fotósoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-kedves-ferenc-zimany-linda-uj-baratja-a-milliardos-balhet-csapott-a-szigeten.htmlKedves Ferenc kikelt magából. A Blikk szerint minősíthetetlen hangon beszélt a lap fotósaival, akik néhány felvételt szerettek volna készíteni az üzletemberről Zimány Lindával az oldalán. TV + SztárokOrigoKikapta a kamerát Fluor Tomi a riporterünk kezéből - fordulat a Wellhello koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-fluor-tomi-a-wellhello-egyuttes-enekese-a-sziget-koncerten-kikapta-a-kamerat-riporterunk-nemeth-mate.htmlÉrdekes fordulatot vett a Wellhello koncert: Fluor Tomi, az együttes frontembere kikapta riporterünk, Németh Máté kezéből a kamerát és forgatni kezdett...TV + Sztárok--Így készült a The Biebers a Sziget fellépésre - videó a kulisszák mögülhttp://www.life.hu/sztarok/20150812-igy-keszult-a-the-biebers-a-sziget-fellepesre-video-a-kulisszak-mogul.htmlA The Biebersnél - Puskás Petinél és barátainál - elszabadult a pokol a Szigeten való fellépés előtt. Riporterverő fellépők és csókolózó Pókember... Ezt a videót nem érdemes kihagyni.TV + SztárokGanxsta Zolee falunapon verekedett: "Ha ott hagyják, megölöm"http://www.life.hu/sztarok/20150808-ganxta-zolee-falunapon-leugrott-a-szinpadrol-es-osszevert-egy-nezot-aki-leontotte-sorrel.htmlGanxta Zolee mindig is balhés volt, és úgy tűnik, annak ellenére, hogy közel jár az ötvenhez, még mindig benne van a verekedésben, ha a helyzet úgy kívánja. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.