Tragédia! Életét vesztette egy motoros Budapesten

Forrás: Thinkstock -
baleset Budapest motoros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A helyszínen meghalt az a motoros, aki egy autóval ütközött vasárnap délután Budapesten a XVI. kerületben.

A baleset nem sokkal öt óra után történt a Szabadföldi út 12. szám előtt. A motoros - egyelőre nem tudni hogyan - egy személyautóval ütközött össze. A mentők próbáltak segíteni rajta, de nem sikerült újraéleszteni, a helyszínen meghalt - írja az Origo.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

A helyszínelés idejére a rendőrök a Szabadföldi utat lezárták, kerülni a Cinkotai temető külső parkolóján keresztül lehet – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az angliai után újabb légikatasztrófa történt Svájcbanhttp://www.life.hu/news/20150823-az-angliai-utan-ujabb-legikatasztrofa-tortent-svajcban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, autópályára zuhant egy vadászgép az angliai Sussex grófságban egy légibemutatón. Most pedig újabb baleset történt a levegőben.News--Még visszajön a kánikula: Megvan az időpontja is!http://www.life.hu/news/20150823-augusztus-vegen-meg-visszajon-a-kanikula-megvan-az-idopontja-is.htmlA hét első felében még lehetnek záporok, zivatarok, hétvégére azonban újra 30 fok körüli hőmérséklet várható. NewsThinkstockMég visszajön a kánikula: Megvan az időpontja is!http://www.life.hu/news/20150823-augusztus-vegen-meg-visszajon-a-kanikula-megvan-az-idopontja-is.htmlA hét első felében még lehetnek záporok, zivatarok, hétvégére azonban újra 30 fok körüli hőmérséklet várható. NewsThinkstockBalcsiról jössz? Máris alakul a dugó az M7-es autópályánhttp://www.life.hu/news/20150823-balcsirol-jossz-maris-alakul-a-dugo-az-m7-autopalyan.htmlA négynapos hosszú hétvégét követően már most, vasárnap kora délután lépésben haladnak az autók az M7-es autópálya Balatonvilágos és Siófok közötti felhajtójánál. Elindult ugyanis a tömeg a Balatonról. NewsThinkstockForma-1: Brutális baleset történt a Belga Nagydíj helyszínén - Csigolyatörést szenvedett a pilótahttp://www.life.hu/news/20150823-forma-1-brutalis-baleset-tortent-a-belga-nagydij-helyszinen.htmlSpában, a GP2-es futamon Daniel de Jong és Pierre Gasly ütközött tegnap. Előbbi hatalmas sebességgel csapódott bele a gumifalba.News--Baleset! Mentőhelikopter miatt állt be az M1-es autópályahttp://www.life.hu/news/20150823-baleset-mentohelikopter-miatt-allt-be-az-m1-es-autopalya.htmlLezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalát a 42-es km-nél, Óbarok térségében egy baleset miatt. Mentőhelikopter érkezett a helyszínre.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.