Különleges képet készített a fotóslány az énekesről, amelyen igazi füstös cowbojként ábrázolta Alexet.

Cinthya Dictator fekete-fehér fotón örökítette meg ByeAlexet, aki elfogadta a fotóslány szabályait és rábízta magát. Cinthy és modellje közötti különleges kapcsolat pedig meghozta a gyümölcsét.

Fotó: Cinthya Dictator

„Amikor először fotóztam Alexet, megharcoltunk egymással, mert nem akarta alárendelni magát nekem, azaz a fotósnak. Például nem volt hajlandó levenni a Lenny Kravitzes pólóját, amit végül ki kellett retusálnom. A barátságunk, ahogy elmélyült az utóbbi időben, úgy a bizalom is létrejött és a mostani fotózáson éreztem, hogy nem kételkedik bennem és elfogadja a kéréseimet" – kezdi Cinthy, aki a koncepcióról is mesélt.

„Szerettem volna őt máshogy ábrázolni, mint ahogy a közönség megismerte. Füstösebb, pasisabb, cowboyos stílusba helyeztem őt, amiben van egy kis mocskosság, piszkosság. A mostani fotózáson azt is megéreztem, hogy az életútjából adódóan, milyen erős szellemiséggel rendelkezik Alex, ez pedig fantasztikus élmény volt számomra. Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni, mert megihletett" – mesélte a fotóslány.