Hoppá! Cinthya Dictator igazán dögös pasit varázsolt ByeAlexből: Fotó!

fotózás piszkos cowboy dögös Cinthya Dictator ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges képet készített a fotóslány az énekesről, amelyen igazi füstös cowbojként ábrázolta Alexet.

Cinthya Dictator fekete-fehér fotón örökítette meg ByeAlexet, aki elfogadta a fotóslány szabályait és rábízta magát. Cinthy és modellje közötti különleges kapcsolat pedig meghozta a gyümölcsét.

Fotó: Cinthya Dictator

„Amikor először fotóztam Alexet, megharcoltunk egymással, mert nem akarta alárendelni magát nekem, azaz a fotósnak. Például nem volt hajlandó levenni a Lenny Kravitzes pólóját, amit végül ki kellett retusálnom. A barátságunk, ahogy elmélyült az utóbbi időben, úgy a bizalom is létrejött és a mostani fotózáson éreztem, hogy nem kételkedik bennem és elfogadja a kéréseimet" – kezdi Cinthy, aki a koncepcióról is mesélt.

„Szerettem volna őt máshogy ábrázolni, mint ahogy a közönség megismerte. Füstösebb, pasisabb, cowboyos stílusba helyeztem őt, amiben van egy kis mocskosság, piszkosság. A mostani fotózáson azt is megéreztem, hogy az életútjából adódóan, milyen erős szellemiséggel rendelkezik Alex, ez pedig fantasztikus élmény volt számomra. Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni, mert megihletett" – mesélte a fotóslány.

Berki Krisztián az édes élvezetekről próbálja lebeszélni rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20150824-berki-krisztian-edzes-kozben-coelhoi-gondolatokat-osztott-meg-rajongoival-a-csokoladeval.htmlÚjra coelhói magasságokba emelkedett Berki Krisztián, aki ezúttal az élet édesebb feléről próbálja lebeszélni rajongóit.TV + Sztárok--Többnapos bulik és világsztárok: Hien nagyvilági életet él Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150824-hien-a-tv2-megasztar-enekesnoje-imadja-amerikai-eletet-de-nem-cserelne-el-europat.htmlAz énekesnő bevallotta: hatalmas élmény a tengerentúlon tanulni, de tartósan nem cserélné el európai életét és magyarországi karrierjét érte.TV + Sztárok--Laár András 20 év után kibékült Galla Miklóssalhttp://www.life.hu/sztarok/20150819-laar-andras-zenesz-humorista-husz-ev-utan-kibekult-galla-miklos-humoristaval-es-egyutt-lepnek-fel.htmlAz abszurd humor két nagyágyúja hosszú évek után békejobbot nyújtott egymásnak, sőt, hamarosan ismét egy színpadon lépnek fel.TV + Sztárok--Lekapta 24 éves barátnőjét, Mel Gibson leköpte a fotósthttp://www.life.hu/sztarok/20150824-mel-gibson-szinesz-lekopott-egy-ausztral-fotost-es-uvoltozott-vele.htmlAz ausztrál rendőrség vizsgálja a bejelentést, amely szerint Mel Gibson inzultált és lökdösött egy ausztrál sajtófotóst, aki felvételeket készített róla és a társaságában lévő fiatal nőről.TV + SztárokAFPHoppá! Új műsort kapott Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20150824-sebestyen-balazs-uj-musora-az-rtlen.htmlSebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, hanem közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi az RTL Klub új game show-jában.TV + Sztárok--George Clooney igazi szelfigyilkos: Cindy Crawford csókját photobomboltahttp://www.life.hu/sztarok/20150824-cindy-crawford-csokos-fotoja-nem-sult-el-valami-jol.htmlIgazán vicces képre bukkantunk a gyönyörű szupermodell, Cindy Crawford Instagram oldalán, aki George Clooney társaságában mulatott a hétvégén.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.