Különös dolog miatt szólalkozott össze Hajdú Péter és a Korda házaspár. 

A műsorvezető-producer nem rakta rá az általa szervezett miskolci sörfesztivál plakátjára a Korda házaspárt, akik ezen úgy megsértődtek, hogy lemondták a fellépést. Ezzel ugyanakkor, állításuk szerint, komoly kár érte a táncdalénekeseket, hiszen a sörfesztivál miatt négy másik fellépésüket is lemondták - írja a Blikk.

Forrás: Origo

A lapnak egyébként elmondták, hogy már régóta nem a betevőért, hanem a közönség és a zene szeretetéért dolgoznak, ezért érezték méltatlannak, hogy a sörfesztiválon - elmondásuk szerint - amolyan pótlékok lettek volna. "Meglepetten vettük észre, hogy még a plakátra sem kerültünk fel. Ezek után természetesen nem lépünk fel" – nyilatkozta a lapnak Korda György. 

A Blikk természetesen Hajdú Pétert is megkereste az üggyel kapcsolatban, aki mindenek előtt elmondta, hogy nagyon sajnálja a történteket és mélységesen tiszteli a Korda házaspárt. "Még nem is volt aláírt szerződésünk Korda Györggyel és Balázs Klárival, ennek ellenére nagy örömmel láttuk volna őket a fellépők között. Mivel nem kerültek fel a plakátokra s más promóciós anyagokba, sajnos lemondták a szóbeli megállapodást, és visszamondták a fellépést" - fejtette ki a műsorvezető-producer.