Visszatér a kánikula: Csapadék sehol sem valószínű

Forrás: Thinkstock -
augusztus időjárás-előrejelzés meleg száraz időjárás-jelentés kánikula visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hála a Kárpát-medence felett kiépülő anticiklonnak, egyre szárazabb és melegebb levegő érkezik hazánkba, így csütörtökön már újra 30 fok köré kúszhat a hőmérő higanyszála.

Szerdán egyedül a Dunától keletre élők számíthatnak felhős időre, az ország többi részén napos idő várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Forrás: Thinkstock

Csapadék sehol sem valószínű. A hőmérséklet 26 és 30 fok között alakul, késő estére 18 és 24 fokig hűl a levegő. A hét további részében folytatódik a meleg időjárás: csütörtökön egyes helyeken már 32, pénteken 34 fokot is mérhetünk.

A Tiszában keresik az eltűnt szentesi nő holttestéthttp://www.life.hu/news/20150826-koncz-judit-9-evvel-ezelott-eltunt-szentesi-no-ugyeben-ujraindult-a-nyomozas.htmlÚjraindult a nyomozás a 9 évvel ezelőtt eltűnt Koncz Judit ügyében: a szülővárosában felröppent híresztelések miatt a Tiszában kezdték el keresni a szentesi nő holttestét.NewsOrigoMeghalt a kisfiú, aki kiesett az ablakonhttp://www.life.hu/news/20150826-meghalt-a-kisfiu-aki-kiesett-az-ablakon-1.htmlKedden este kiesett egy második emeleti ablakból egy kisfiú. Szerdán a kórházban életét vesztette.NewsThinkstockVége! Bezár a Jégbüféhttp://www.life.hu/news/20150825-bezar-a-ferenciek-teren-talalhato-jegbufe-az-ismert-cukraszda-a-felujitas-aldozatava-valt.htmlVajon mi történhetett, hogy hatvanhárom év után bezár Budapest egyik kultikus cukrászdája?NewsOrigoVéresre futott lábbal ért célba a világbajnokhttp://www.life.hu/news/20150826-jennifer-simpson-vilagbajnok-veresre-futott-labbal-ert-celba-a-pekingi-atletikai-vebe-1500-meteren.htmlJennifer Simpson világ- és olimpiai bajnok futó cipőjét letaposták az 1500 méteres táv felénél. Az amerikai középtávfutót azonban még ez sem állíthatta meg abban, hogy feladja.News--Csupasz mellek lepték el New York és Chicago utcáithttp://www.life.hu/news/20150825-felmeztelen-felvonulas-new-yorkban-es-chicagoban-a-nemek-kozti-egyenlosegert.htmlMeztelen cicikkel és a nemek közti egyenlőséget hirdető táblákkal telt meg két amerikai várost: szombaton és vasárnap New Yorkban és Chicagóban provokáltak a pucérkodó felvonulók.News--Hőstett! Alig volt több fél kilónál – mégis megmentették a baba életéthttp://www.life.hu/news/20150826-koraszulott-babat-mentettek-meg-a-dabasi-hos-mentok.htmlA dabasi alapítványi mentőorvosok elképesztő hőstettet hajtottak végre, amikor megmentették a koraszülött Vivien és édesanyja életét.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.