Babát vár Cseke Eszter, az On The Spot műsorvezetője

Forrás: Facebook/ On The Spot -
Születés terhesség Cseke Eszter forgatás S. Takács András On The Spot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az On The Spot bájos műsorvezetője babát vár – jelentették be hivatalos Facebook oldalukon.

„Több mint másfél éve dolgozunk az On The Spot hetedik évadán, amely a születés apropóján járja körül a világot, és úgy tűnik, személyesebbre sikerül, mint eddig bármi, ugyanis mi is babát várunk! Múlt héten befejeztük a forgatást, kivételesen hónapokig itthon leszünk, így aztán lehetetlen lenne titkolni, még ha akarnánk is” – írta közösségi oldalán Cseke Eszter és párja, S. Takács András.

Forrás: Facebook/ On The Spot

Az On The Spot műsorvezetői forgattak szír menekülttáborban, mexikói születésházban a hegyekben, háború után egy gázai kórházban és a világ egyik legkisebb klinikáján a Fülöp-szigetek tájfun sújtotta régiójában is. „Útközben derült ki, hogy velünk is megtörténik a csoda” – szól Cseke Eszter vallomása. Gratulálunk!

On The Spot: 9 hónap alatt a Föld körül – szeptember közepétől a Dunán!

Krízis után újból szárnyalnak a VV-s szerelmek, VV Simon, Edina, Laci is ismét boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20150825-krizis-utan-ujbol-szarnyalnak-a-vv-s-szerelmek-vv-simon-czutor-szonja-vv-edina-vv-laci.htmlAz elmúlt hónapokban több egykori valóvilágos is szakított szerelmével. VV Simon és Czutor Szonja továbbra is imádják egymást, VV Edina és VV Laci pedig egy rövid mosolyszünet után újból egymásra találtak.TV + Sztárok--Egy fantasztikus nyeremény sorsa: Megható történet!http://www.life.hu/sztarok/20150826-nagy-adrienn-az-rtl-klub-egy-perc-es-nyersz-jatekanak-gyoztese-elmeselte-mire-koltotte-millios.htmlNagy Adrienn az RTL Klub 1 perc és nyersz! játékának egykori milliomos győztese most a műsor újabb évadának augusztus 31-i indulása kapcsán mesélte el, mi lett nagy nyereményének sorsa.TV + Sztárok--Újra képernyőre kerül Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20150826-damu-roland-ujra-a-kepernyore-kerul-a-muzsika-televizio-fure-lepni-ihos-cimu-musorban-lesz-majd.htmlA börtönből szabadult színész a Muzsika Televízióban kapott feladatot, a hírt a Life.hu-nak is megerősítette a csatorna sajtóosztálya.TV + SztárokMTI/Lakatos PéterCzeizel Endre halálában is milliókkal támogatja családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-czeizel-endre-orvosprofesszor-halalaban-is-milliokkal-tamogatja-csaladjat-oneletrajzi-konyvevel.htmlA professzor önéletrajzi könyve a sikerlisták élén szerepel, ezzel pedig nem csak élettörténetét hagyta örökül, hanem némi pénzt is szeretteinek. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huA szakértői elemzés kimondta, Toncsi zaklatta Sarka Katát és Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-balint-antonia-toncsi-zaklatta-sarka-katat-es-hajdu-petert-a-szakertoi-elemzes-kimondta.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nyilvánosságra került egy hangfelvétel, melyen Sarka Kata szerint Toncsi hangja hallható, és amelyet a napokban Sebestyén Balázs is elővett rádióműsorában. Most újabb szakértői hangelemzés készült, melynek alapján szinte biztos, hogy Bálint Toncsi zaklatta Hajdúékat.TV + SztárokOrigoHoppá! Dubaji sejk pénzeli Dopemanthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-dopemant-dubaji-sejk-penzeli.htmlMintha egy tündérmesébe csöppent volna a magyar rapper, aki hirtelen a dubaji fényűzésben és luxusban találta magát. De hogy is van ez?TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.