Végre valóra várt Csonka András álma

Forrás: Facebook/Csonka András hivatalos oldala -
ünneplés Csonka András Stockholm ABBA múzeum születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzőjét barátai lepték meg egy stockholmi hétvégével, így végre ellátogathatott kedvenc zenekara, az ABBA múzeumába is.

Csonka András köztudottan rajong az ABBÁ-ért, így nem is volt kérdés a színész-énekes barátai számára, hogy mivel lepjék meg kerek születésnapja alkalmából. Csonka Pici közösségi oldalán nyomon lehetett követni utazását, amely hétfőn vette kezdetét, kedden pedig már a világhírű múzeumban fotózkodhatott. Íme:

Forrás: Facebook/Csonka András hivatalos oldala
Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Egy vadidegen férfi jelent meg a színpadonhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150820-csonka-andras-hetfoi-blogjaban-a-nyarrol-mesel-belfoldrol-kulfoldrol-szegedrol-abigelrol.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka András--Sztárok, akik imádják a különleges lakberendezési megoldásokathttp://www.life.hu/otthon/20150818-sztarok-akik-imadjak-a-kulonleges-lakberendezesi-megoldasokat-es-enterioroket.htmlFoglalkozása: világsztár. Hobbija: lakberendezés. Íme öt híresség, akik odavannak a különleges enteriőrökért és, akik imádják saját kezűleg csinosítgatni otthonukat. OtthonOrigoMégsem Csonka András játssza majd Szamár szerepét?http://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150719-csonka-andras-hiaba-nyert-megsem-o-jatssza-szamar-karakteret.htmlA szavazók toronymagasan Csonka Andrást hozták ki győztesként abban a szavasában, amit a Shrek musical szervezői indítottak, most viszont lehet mégsem ő lesz a befutó.Csonka András--Tévhitek és rémhírek a terhesvitaminokrólhttp://www.life.hu/babavaro/20150819-a-terhesvitaminokkal-kapcsolatban-sok-a-tevhit-es-a-felinformacio.htmlMég manapság is sok az olyan kismama, aki várandóssága alatt nem tartja fontosnak a terhesvitaminok szedését. Az alábbi videóban Dr. Nyitray Gábor szülész-nőgyógyász segít elhessegetni az esetleges tévhitekkel.BabaváróThinkstockGyász! Elhunyt az ABBA basszusgitárosahttp://www.life.hu/news/20150509-elhunyt-rutger-gunnarsson-az-abba-egyuttes-osszes-lemezen-jatszo-basszusgitaros.htmlRutger Gunnarsson 69 éves volt.News--5 filmsztár, aki kaszkadőr nélkül akciózikhttp://www.life.hu/kult/20150825-5-filmsztar-sylvester-stallone-harrison-ford-jackie-chan-jason-statham-tom-cruise-aki-kaszkador.htmlTom Cruise az új Mission: Impossible nyitójelenetében kívülről kapaszkodik egy felszálló repülőgép oldalába — ez pedig nem trükk, és nem is a dublőre játszotta el helyette. A számítógépes effektek és túlbiztosított filmsztárok korában ritka az ilyen bevállalósság, gyorsan össze is gyűjtöttük egy listára a legnevesebb, kaszkadőr nélkül is tökös színészeket.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.