Micsoda kitartás! A világbajnok vérét adta azért, hogy célba érjen

vér középtáv világbajnok Peking atlétikai világbajnokság futás Jennifer Simpson láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Simpson világ- és olimpiai bajnok futó cipőjét letaposták az 1500 méteres táv felénél. Az amerikai középtávfutót azonban még ez sem állíthatta meg abban, hogy feladja.

Jennifer Simpson az ötödik legjobb idővel jutott a döntőbe a pekingi atlétikai világbajnokságon, sokan esélyesnek tartották az éremre - írja az Origo.

Az amerikaiak klasszis középtávfutója egy szerencsétlen baleset miatt esett el a dobogótól: az 1500 méteres táv felénél ugyanis valaki letaposta Simpson cipőjét, ami lecsúszott róla.

Íme a popsi, ami nem kellett a Forma-1 világbajnokának - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150823-nicole-scherzinger-popoja-amirol-lewis-hamilton-onkent-lemondott.htmlSmink nélkül és azzal együtt is álomszép, a popsija pedig tökéletes. Ő a 37 éves Nicole Scherzinger, akivel egyszerűen nem lehet betelni.Ez Zsír!--Terhesen is edz Pirner Alma: Futós-pocakos fotót posztolt!http://www.life.hu/csalad/20150823-terhesen-is-edz-pirner-alma-futos-pocakos-fotot-posztolt-facebook-oldalara.htmlÚgy tudni, a rúdtánc nagyasszonyának már csak két hónapja van a szülésig, ennek ellenére nem mond le a futásról. És a szelfikészítésről sem.Család--Büszkeségünk! Hosszú Katinka megdönthetetlennek hitt világcsúccsal lett világbajnokhttp://www.life.hu/news/20150804-hosszu-katinka-megdonthetetlennek-hitt-vilagcsuccsal-lett-vilagbajnok.htmlHosszú Katinka megvédve címét, ráadásul világcsúccsal nyert aranyérmet 200 méter vegyesen a kazanyi világbajnokságon.News--Újra kifutón a Down-szindrómás modell, Madeline Stuart http://www.life.hu/trend/20150818-madeline-stuart-down-szindromas-ausztral-modell-a-new-yorki-divatheten-lep-ismet-kifutora.htmlA 18 éves, down-szindrómás lány minden vágya az volt, hogy modell legyen. Korábban egy fitnesz-ruházat modelljeként tűnt fel, ezúttal pedig a New York-i divathéten lép kifutóra. TrendOrigoÖrömhír: világbajnok lett Cseh Laci!http://www.life.hu/news/20150805-200-meteres-pillangouszasban-a-kazanyi-vizes-vilagbajnoksagon-aranyat-nyert-cseh-laci.htmlCseh László a bronzérem után egy aranyat is szerzett a kazanyi vizes világbajnokságon. News--Futóversenyt rendeznek a repülőtéren – irány a futópályahttp://www.life.hu/sztarok/20150721-futoverseny-a-repuloteren-kulonleges-elmenyben-lehet-reszed-ha-indulsz-a-runway-runon.htmlKülönleges élményben lehet részed, akárcsak a repülők, úgy suhanhatsz majd Ferihegyen.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.