Újraindult a nyomozás a 9 évvel ezelőtt eltűnt Koncz Judit ügyében: a szülővárosában felröppent híresztelések miatt a Tiszában kezdték el keresni a szentesi nő holttestét.

Egy új információ nyomán újraindult a nyomozás a 9 évvel ezelőtt eltűnt Koncz Judit ügyében - tudta meg a Blikk. Az egygyerekes fiatal asszonyról a szülővárosában pedig azt beszélik, hogy meggyilkolták, majd holttestét drótkerítésbe tekerve a Tiszába dobták.

A helyiek szerint Judit holttestét drótkerítésbe csavarták, majd a Tiszába dobtákFotó: Vörös Szabolcs - Origo

A nyomozók a szörnyű gyanú miatt a folyóban kezdték el keresni Juditot búvárok segítségével. Az Országos Rendőr-főkapitányság nyomozói korábban már átkutatták Judit élettársának a házát, de a lap információi szerint nem találtak semmi nyomot.

Koncz Judit 2006. július 21. éjszakáján tűnt el rejtélyes módon: a nyomozás eddigi eredményei szerint hálóingben, papucsban, biciklijével együtt tűnt el, magára hagyva 2 éves gyermekét. A kerékpárt nem, az egyik fülbevalóját azonban megtalálták. A család kuvaszát megmérgezték. Juditnak a gyermeke édesapja ellen indított elhelyezési per tárgyalása előtt veszett nyoma. A nő eltűnése után a férfinak ítélték a kicsit, jelenleg Angliában neveli.