Harmony Hachey csak egy lazító fürdőt akart venni a szállodában, amikor észrevette, hogy valami nem stimmel a zuhanyzó feletti szellőzőben. Kiderült, hogy egy kamerát rejtettek bele.

Elmondása szerint épp egy fárasztó munkanapon volt túl Harmony Hachey, amikor a hotelbe visszaérve úgy döntött, vesz egy zuhanyt. Fürdés közben azonban figyelmes lett egy, a szellőztető nyílásba elrejtett apróságra, amely, mint később kiderült, egy kamera volt.

IllusztrációForrás: Thinkstock

A 23 éves lány, aki egy üzleti út miatt utazott Oxfordba néhány napra, azonnal jelentette a szállodának, mi történt. A személyzet egy kisebb nyomozás után kiderítette: a készülék a gondnok szekrényével volt összeköttetésben. „Nem sokkal ezután megérkezett a rendőrség, akik vetettek egy pillantást a képeimre, magára a kamerára és a szellőzőre is.Később kaptam egy telefont a felsővezetéstől, hogy nyugodjak meg, nem készültek felvételek a zuhanyzás közben, és nem is nézett közben senki– mesélte a Daily Mailnek a fiatal nő, akinek a szálloda később bocsánatkérésként visszatérítette költségeinek teljes árát.