Kiderült, mi okozta Amanda Peterson halálát

Forrás: Mokép -
halál Amanda Peterson túladagolás morfium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyvenhárom évesen hunyt el Amanda Peterson, színésznő, akit a Bérbarátnő álomáron című filmből ismertek a legtöbben. Kiderült, masszív drogtúladagolás okozta halálát.  

Júliusban találták holtan a 43 éves színésznőt, aki nagy mennyiségű vényköteles gyógyszert vett be, köztük morfiumot is. Amanda Peterson valószínűleg nem öngyilkossági szándékkal, hanem fájdalmának enyhítésére vette be a gyógyszereket, és marihuánát is szívott.

Amanda Peterson a Bérbarátnő álomáron című filmben Forrás: Mokép

A rendőrség talált rá otthonában. A halottkém jelentése szerint légzőszervei nem tudták befogadni a morfiumot.

Hét éve lejárt húst találtak egy étteremben az M1-esenhttp://www.life.hu/news/20150902-het-eve-lejart-hust-talaltak-egy-etteremben.htmlFőútvonalak menti éttermekben razziáztak, és olyat találtak az egyik vedéglátó helyen, amitől a szívunk is elállt. News--Felmondtak menő munkahelyükön, hogy utazgassanak - Most vécét súrolnakhttp://www.life.hu/news/20150901-felmondtak-meno-munkahelyukon-hogy-utazgassanak-most-vecet-surolnak.htmlA fiatal pár kíváncsi volt, mennyire jutnak messzire otthonuktól. Felmondtak jól fizető munkahelyükön, és útnak indultak.News--Valaki most nagyon örül - Íme, az eheti hatos lottó számokhttp://www.life.hu/news/20150830-ime-az-eheti-hatos-lotto-szamok.html923 271 950 üti a szerencsés markát, aki eltalálta mind a 6 számot.NewsOrigoMaszturbácsi akcióban - Ez a férfi a péniszét mutogatja a 85-ös buszonhttp://www.life.hu/news/20150828-ez-a-ferfi-peniszet-mutogatja-a-85-os-buszon.htmlA hajnali órákban, a X. kerületben mutogatta péniszét egy férfi a buszon. NewsNagyon édi! Állatoknak köt cuki sapkákat egy művészhttp://www.life.hu/news/20150827-allatoknak-kot-cuki-sapkakat-egy-muvesz.htmlImádnivaló sapkákat köt cicáknak és kutyáknak őszre és télre Meredith Langley.News--Egy gyerek megsegítésére szervezett gyűjtést a hírhedt rab, Charles Bronsonhttp://www.life.hu/news/20150901-egy-gyerek-megsegitesere-szervezett-gyujtest-a-hirhedt-rab-charlie-bronson.htmlA hírhedt bűnöző, Charles Bronson hallott a kis Taylor Lewis Marshall küzdelméről, és bűnöző szíve azonnal meglágyult. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.