Megszakította kapcsolatát rajongóival Gombos Edina

Fotó: TV2 -
Facebook rajongók Amerika Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törölte vagy felfüggesztette facebookos rajongói oldalát Gombos Edina. Azt mondja, most a családjára szeretne koncentrálni. 

Gombos Edina 31 ezer rajongóval tartotta a kapcsolatot nap mint nap, ott informálta élete alakulásáról a követőit. "Köszönöm az aggódást, minden a legnagyobb rendben van velünk. Szeretnék ebben az új élethelyzetben maximálisan a családomra koncentrálni, ezért döntöttem úgy, hogy egy időre felfüggesztem a jelenlétemet a legnagyobb közösségi oldalon, részben azért is, mert gyakran a megkérdezésem nélkül születtek belőle cikkek, tele téves vagy félinformációkkal" - indokolta lapja eltűnését Gombos Edina a Borsnak.

Fotó: TV2

Durva kritikát kaptak az Ezek megőrültek! szereplői: "Minek hagytok csimpánzot csinálni magatokból?" http://www.life.hu/sztarok/20150902-durva-kritikat-kaptak-az-ezek-megorultek-szereploi-dopemantol.htmlA szókimondó rapper, Dopeman ezúttal sem tett lakatot a szájára. TV + Sztárok--Alekosztól 500 ezer forintért venne spermát Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-alekosztol-500-ezer-forintert-venne-spermat-gaspar-gyozo.htmlElképesztően furcsa kéréssel állt Gáspár Győzi Alekosz elé. TV + SztárokOrigoKiderült: nem keveset tesznek zsebre az Ezek megőrültek! celebjátékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20150901-a-tv2-ezek-megorultek-jatekosai-nem-keveset-keresnek.htmlBár sem a szereplők, sem a TV2 nem árult el pontos összegeket, az egyik neve elhallgatásást kérő játékos napi negyven- hatvanezer forintról beszélt. TV + SztárokOrigoÚjabb pornófilmre készül Cicciolinahttp://www.life.hu/sztarok/20150901-a-life-bulvarrapjeben-cicciolina-sarka-kata-lola-benko-daniel.htmlHegyi Roli a Life.hu rappere ismét rímekbe foglalta az elmúlt napok legizgalmasabb és legmeglepőbb sztárhíreit. Ha lemaradtál volna Sarka Kata és Bálint Toncsi telefonos botrányának legújabb fordulatáról, ha kíváncsi vagy arra, hogy miért készít újabb pornófilmet Cicciolina, most képben lehetsz. TV + Sztárok--5 szerelmes idézet a Született feleségekből - Ugye, ti is imádtátok őket?http://www.life.hu/sztarok/20150815-a-szuletett-felesegek-szerelmes-idezetei.htmlKi ne emlékezne a Született feleségekre? Susan, Gabi, Bree és Lynette kalandjait nehéz lenne röviden összefoglalni, de most összeválogattunk nektek a sorozatból néhány olyan idézetet, amelyek kedvet csinálhatnak, hogy újra megnézzétek a kedvenc epizódjaitokat. TV + SztárokAFPÁll a bál a TV2 és Gáspár Evelin közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150815-a-tv2-ezek-megorultek-forgatasat-megbanta-gaspar-evelin.htmlA TV2 Ezek megőrültek forgatásán vesz részt Gáspár Evelin. Sajtóhírek szerint azonban az együttműködés nem tökéletes a lány és a csatorna között. Azt beszélik, többek között egy fürdőköpeny miatt áll a bál. Állítják, hazavitt egy leltári ruhadarabot, Evelin kijelentette: ő ártatlan. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.