Interjút adott a tengerbe fulladt szír kisfiú nagynénje

Forrás: AFP -
halál kisfiú tenger menekültek Szíria fulladás Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tima Kurdi Kanadába akarta menekíteni Szíriában élő családját. Bár a kanadai hatóságok elutasították a menedékkérelmüket, a család mégis rászánta magát a végzetes tengeri útra Európába.

Percek alatt felrobbantotta az internetet annak a halott szír kisfiúnak a fényképe, akinek családja a török határnál lévő Kobane városából próbált Kos szigetére menekülni.

Forrás: AFP

A 3 éves Aylan Kurdi 5 éves bátyjával és 35 éves édesanyjával együtt a vízbe fulladt. Tima Kurdi a CNN-nek adott interjújában elmondta: egy hete beszélt Aylan édesanyjával telefonon. Az asszony arról mesélt, fél az úttól, mert nem tud úszni, de más választásuk nem volt.

Aylan, Galip és édesanyjuk holttestére a dél-törökországi Bodrum tengerpartján bukkantak rá. A tragédiát csak az édesapa élte túl. A kisfiút, édesanyját és fivérét ma temették el Szíriában.

Óriási csőtörés a Kolosy térnél – Vízben úszik a kereszteződéshttp://www.life.hu/news/20150904-oriasi-vizoszlop-az-obudai-kolosy-ternel-feltehetoen-csotores-miatt.htmlKörülbelül 15 méter magas vízoszlop áztatja a piros lámpánál várakozókat az óbudai Kolosy térnél.NewsOrigoSaját férfiasságát csonkolta egy menekült Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20150904-csonkolta-ferfiassagat-egy-menekult-debrecenben.htmlDöbbenetes eset rázta meg a közvéleményt: a minap Debrecenben egy férfi csonkolta saját péniszét. News--Sokkoló! Templomban erőszakolt meg egy 6 éves lányt egy amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20150904-templomban-eroszakolt-meg-egy-kilenc-eves-kislanyt-egy-amerikai-ferfi.htmlA kislány épp az észak-karolinai templom mosdójába igyekezett, amikor a visszaeső gyermekmolesztáló, William Brandon Coffey elkapta és megerőszakolta. NewsThinkstockTömegek osztják a menekült családról készült képet - Felrobbant az internet!http://www.life.hu/news/20150825-onallo-eletre-kelt-a-menekult-csaladrol-keszult-foto-az-interneten.htmlElképesztően megható, és igen elgondolkodtató kép járta be a világsajtót az elmúlt napokban, amit a The New York Times-nak dolgozó fotóriporter készített egy menekült családról.News--Sokkoló! Templomban erőszakolt meg egy 6 éves lányt egy amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20150904-templomban-eroszakolt-meg-egy-kilenc-eves-kislanyt-egy-amerikai-ferfi.htmlA kislány épp az észak-karolinai templom mosdójába igyekezett, amikor a visszaeső gyermekmolesztáló, William Brandon Coffey elkapta és megerőszakolta. NewsThinkstockKulka János a bevándorlásról és menekültekről http://www.life.hu/sztarok/20150730-nagy-ervin-lofti-begi-papp-gergo-polgar-odett-lakatos-mark-kulka-janos-a-bevandorlasrol.htmlNémeth Máté a Life.hu riportere egy, az általános elfogadásról szóló rendezvényen járt. Az alábbi videóból megtujátok, miként vélekednek a kínzóan aktuális témáról, a bevándorlásról hírességeink. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.