Vigyél el! Franci furcsa stílusban adta elő Puskás Peti számát

Forrás: RTL Klub -
jelnyelv párkeresés Puskás Peti szépségverseny Franci Istenes Bence Miss International Hungary Vigyél el! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub szombaton induló randi-showjának fiatal szépsége, különleges produkcióval rukkolt elő egy szépségversenyen.

Franci már szakközépiskolás korában sorra nyerte a szépségversenyeket, ebben az évben pedig 9. helyezett lett a Miss Internationa Hungary megmérettetésén, ahol Puskás Peti dalát jelnyelvvel adta elő.

Forrás: RTL Klub

„Régóta szemezgetem a jelnyelvvel és szeretném megtanulni, ezért döntöttem úgy, hogy Peti egyik dalát jelejve adom elő a szépségversenyen. Igazából nincs tökéletes hangom, ezért is jött a különleges ötlet. A siker nem maradt el, ugyanis a szervezők, engem küldenek ki Kínába a Miss Modell Of The World 2015 világversenyre" – kezdte Franci, aki azt is elárulta, miért jelentkezett a Vigyél el!-be.

„Az utolsó kapcsolatom elég csúnyán ért véget februárban. Akkor elhatároztam, új dolgokat is kifogok próbálni az életemben és jelentkeztem a műsorba. Szeretném, ha megismernének az emberek és reménykedem abban is, hogy megtalálom életem párját"- mondta a 18 éves lány, aki azt is bevallotta, inkább az idősebb pasik jönnek be neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.