Ilyen előnytelen kép még nem készült Jennifer Anistonról

Forrás: Northfoto -
fénykép kép fotó színésznő forgatás Jóbarátok előnytelen Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felszaladt néhány pluszkiló, vagy csak előnytelen szögből fotózták a Jóbarátok sztárját? 

Júliusban állt oltár elé vőlegényével, Justin Theroux-val Jennifer Aniston, a világraszóló esküvő és az azt követő romantikus nászút után pedig kétségkívül kivirult a színésznő.

Forrás: Northfoto

A Jóbarátok sztárja, aki jelenleg Atlantában forgatja legújabb filmjét, egyes hírportálok, többek között a Daily Mail szerint kikerekedett az utóbbi időben - szerintünk azonban pusztán rosszkor és rossz szögből készült az itt is látható fotó, azért tűnik néhány kilóval többnek Jennifer. Ti mit gondoltok?

Valóban meghízott volna Jennifer Aniston?

Ennél előnytelenebb képet még nem láttál Beyoncéról - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150813-beyonce-szornyen-fest-a-vouge-cimlapjan-foto.htmlSzétretusált arc, igénytelen frizura és rossz beállítás. Így lehetne röviden jellemezni az énekesnő legújabb képeit.Trend--Hollywood legjobb női egy fotón: Kate Hudson és Jennifer Aniston bámulatosakhttp://www.life.hu/trend/20150903-kate-hudson-es-jennifer-aniston-kozos-kepetol-felrobbant-az-internet.htmlA gyönyörű színésznők láttán csak úgy kapkodtuk a fejünket, ami nem csoda, hiszen közös szelfin még sosem láthattuk őket. TrendOrigoPalvin Barbi és az előnytelen fotó esetehttp://www.life.hu/trend/20140521-palvin-barbara-a-67-cannes-i-filmfesztivalon.htmlTudtuk, hogy megy. Kedden már ott bulizott. Most pedig megmutatta, hogyan kell istennőként állni a vörös szőnyegre. Palvin Barbi nemcsak Cannes-t bűvölte el, hanem bennünket is - az előnytelen fotó által ráaggatott pluszkilók ide vagy oda. Nem is állunk meg egy fotónál!Trend--Tragédiával indult Jennifer Aniston házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20150828-jennifer-aniston-es-justin-theroux-hazassaga-tragediaval-indult-meghalt-a-szineszno-baratnoje-bora.htmlNéhány nappal azután, hogy a színésznő és újdonsült férje Justin Theroux minden barátjukat meghívták a luxusnásztra, Bora Borára, Jennifer Aniston egyik barátnője – aki többedmagával ott maradt még nyaralni - belefulladt a tengerbe.TV + Sztárok--Hogy micsoda!? Monicának nem Chandlerrel kellett volna összejönnie a Jóbarátokban?http://www.life.hu/kult/20150611-monicanak-nem-chandlerrel-hanem-joeyval-kellett-volna-osszejonnie-a-jobaratokban.htmlMindenki kapaszkodjon meg, mert ez most bizony sokkolni fog: a Jóbarátok első számú szerelmespárját eredetileg nem is akarták összeboronálni a sorozat készítői.KultOrigoErre a dalra táncolt először Jennifer Aniston és Justin Therouxhttp://www.life.hu/intim/20150812-jennifer-aniston-es-justin-theroux-sia-egyik-dalara-tancolt-eloszor-ferjkent-es-felesegkent-az.htmlA legnagyobb titokban állt oltár elé a hollywoodi sztárpár, akiknek eslő táncáról a Sirius XM műsorvezetője, Howard Stern mesélt.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.