Nem kevesebbet állít a Jóban Rosszban felfedezettje, mint hogy volt párja féltékenységében megütötte. A férfi azonban cáfol, és szeretné, ha poligráfos vizsgálatnak is alávetnék. 

Ahogy már írtunk róla, öt év után tönkrement Szorcsik H. Viki kapcsolata. A színésznő most azt állítja, exe egy láthatás után nem adta vissza a közös gyerekeiket, a férfi szerint egészen más az igazság.

Viki a Blikknek idézte fel kapcsolatuk kezdetét: "Nagyon boldogok voltunk, de utólag belátom, hogy a szerelem elvakított. Sorban jöttek a kicsik, és állandóan a négy fal között ültem. Anyósom megpróbált mindenbe beleszólni, de a párom nem állt ki mellettem. Úgy kellett elkéredzkednem tőle, hogy a barátnőimmel találkozhassak, míg ő minden hétvégén kimaradt. Soha nem mentünk el vacsorázni, egy szál virágot sem kaptam, a párom nem segített a háztartásban sem, viszont ok nélkül egyre féltékenyebb lett. Sokszor elvette a telefonomat, hogy megnézze, kivel beszélek" – mesélte. 

TV2/www.sajtoszoba.tv

"Volt, hogy mérgében tört-zúzott. Augusztusban rávettem, hogy utazzunk el együtt egy vidéki fesztiválra, gondoltam kettesben rendbe hozzuk a kapcsolatot. Sokan felismernek, én pedig kedves természetű vagyok, hamar barátkozom. Egy szórakozóhelyen a párom meglátott néhány férfival beszélgetni. Ettől kiborult, a Tisza partján rugdosni kezdett, és megütött. Szerencsére egy közös ismerősünk lefogta" – tette hozzá a fiatal színésznő, aki jelenleg bujkál párja és a családja elől. 

"Akár a hazugságvizsgálatot is vállalom, mert soha nem bántottam a gyermekeim édesanyját. A bíróságtól kifejezetten kérni fogom a poligráfos vizsgálatomat" – fűzte hozzá Viki volt élettársa.

.