Dwayne Johnson egy hős! Megmentette a kutyusa életét

Forrás: Facebook/Dwayne The Rock Johnson -
medence kutya színész Dwayne Johnson mentés bulldog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodperceken múlott, hogy nem történt tragédia a világsztár otthonában. Az egyik újonnan vásárolt öleb ugyanis kicsit bátrabbnak bizonyult a kelleténél. 

A színész két francia buldogot vitt haza a minap, akiket Brutusnak és Hobbsnak nevezett el. A kutyusokról egy cuki fotót is lőtt, azonban nem értettük, miért áll velük a medencében. A bejegyzés alján a sztár leírta, hogyan is mentette meg az egyik kis kedvencét.

A jobb kezében Brutus, a bal oldalon pedig Hobbs. Forrás: Facebook/Dwayne The Rock Johnson

Mikor letette őket a földre, Brutus azonnal bevetette magát a medencébe, és elmerült. Johnson rögtön utána is ugrott, és a partra hozta a vakmerő állatot. Az eb bár kicsit sok vizet nyelt, nem történt komolyabb baja. A híresség kicsit megijedt ugyan, de viccesen fogta fel a történteket. Ahogy írta, annyira gyorsan történtek az események, hogy még a telefonja is beázott, amit a zsebében hagyott. Mindenesetre nagyon cukik a kutyusok, és biztosan sok borsot törnek még a gazdájuk orra alá.

Bíró Ica bemutatott Majkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-biro-ica-bemutatott-majkanak.htmlKétségtelen, hogy az Ezek megőrültek! eddigi legerősebb jelenetét Baukó Évának köszönhetjük, de azért Bíró Ica sárba esése is frenetikus.TV + SztárokOrigoSzórakozás közben rosszul lett ÉNB Lali és Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20150907-szorakozas-kozben-rosszul-lett-enb-lali-es-gabor.htmlAz ÉNB négy bajkeverője, Lali, Gábor, Marci, Joe fiús kirándulásra utazott el Ausztriába, szerettek volna a dolgos napok után egy kicsit kikapcsolódni. Természetesen a kamerák is követték útjukat, de inkább buliztak, mint forgattak. Az önfeledt szórakozás végül nem sült el túl jól.TV + SztárokOrigoTóth Gabi a legnagyobb félelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20150907-toth-gabi-elarulta-legnagyobb-felelmet.htmlHamarosan mások bőrébe bújhat Tóth Gabi. Nagy kihívás ez egy énekesnek, de Gabi nem a produkcióktól fél a legjobban. TV + Sztárok--Magyarországon pálinkázik a világhírű kutyadoki, Cesar Milanhttp://www.life.hu/sztarok/20150904-magyarorszagon-palinkazik-a-vilaghiru-kutyadoki-cesar-milan.htmlCesar Milan, a világhírű kutya-viselkedési szakember Budapestről jelentkezett be Facebookon.TV + Sztárok--Magyar tánccsapat az American's Got Talent döntőjének kapujábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150904-magyar-tanccsapat-a-freelsuion-dance-company-az-american-s-got-talent-dontojenek-kapujaban.htmlA Freelsuion Dance Company csapata magyar idő szerint jövőhét kedd hajnalban legújabb műsorával lép színpadra az American's Got Talent-ben, ahol a legjobb 10 közé jutás a tét.TV + Sztárok--Hát ez nagyon cuki: így vált a segítségére egy 2 éves kislány Dwayne Johnsonnakhttp://www.life.hu/news/20150612-dwayne-johnson-egy-repulot-huz-el-kotelen-egy-2-eves-kislannyal-egy-forgatason.htmlNem akármilyen segítsége akadt a 2 éves Kainak, aki Dwayne Johnson egyik forgatásán játszott egy kicsit a sztárral.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.