Nem jött be a nézők egy részének az új Gálvölgyi show. A művész és a producer reagáltak a kritikákra.

Nem kevés kritikát kapott a nézőktől RTL Klub új, őszi műsorrait bevezető Gálvölgyi show. A Bors ezekkel szembesítette a színészt és a műsor producerét, Ónodi Györgyöt. 

"Semmi véleményem nincs az ég egy adta világon" – fogalmazott Gálvölgyi és lap szerint azonnak le is tette a telefont. 

Fotó: Bielik István - Origo

Ónodi György, a show producere, szerkesztője és szövegírója pedig így válaszolt: "Lesz.rom, hogy mit mondanak ezek a névtelen hősök, akik ismeretlenül ké­pesek belerúgni az emberbe, ugyanakkor az utcán odamennek Gálvölgyi Jánoshoz autogramért. Úgy vagyok Gálvölgyivel, mint a téliszalámival. Tíz éve is szerettem és ma is ugyanazért a téliszalá­miért állok sorba" – válaszolta ls hozzátette, talán az nem tetszett a nézőknek, hogy a poénok néhol morbidra sikerültek.

"Míg a magyar nézők jól elnevetgélnek a Vaklárma című filmen, ami egy színes bőrű vak férfi és egy süket fehér férfi esetlenségét mutatja be, addig a kétfejű em­berben megjelenő szatírát és az igazán jó morbid humort már nem veszi be a finnyás nézők gyomra" – folytatta Ónodi. Azt mondja, talán tényleg kevesebb morbiditás kellett volna, de úgy véli, a reklámparódiák jól sikerültek.