Sztárban sztár Rácz Gergő macsó videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a többi versenyző, Rácz Gergő is gőzerővel készül a Sztárban sztár című műsorra. Az énekes tudja, hogy ki kell zökkennie a komfortzónájából.

Új videoklipjében egy kicsit más arcát mutatja meg az énekes, Joshi Bharat szerint igazán macsósan viselkedik. Gergő elismerte, ilyen pikáns videója még valóban nem volt eddig. Ugyanakkor elárulta: ez is ő, itt is magát adja, a Sztárban sztár azonban egy igazán nagy kihívás lesz számára. Különösen a női hangok kiadását kell gyakorolnia.

Jobb, mint a Szökés című sorozat: Ovisok ásták ki magukat az óvodábólhttp://www.life.hu/news/20150909-ovisok-astak-ki-magukat-az-ovodabol.htmlKét orosz óvodás összehozta a nap sztoriját. Kiásták magukat az óvoda kerítése alatt, nem akármilyen indíttatással.NewsThinkstockBíró Ica bemutatott Majkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-biro-ica-bemutatott-majkanak.htmlKétségtelen, hogy az Ezek megőrültek! eddigi legerősebb jelenetét Baukó Évának köszönhetjük, de azért Bíró Ica sárba esése is frenetikus.TV + SztárokOrigoTorres Dani sajnálja, hogy nem volt ott Komár László temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-torres-dani-sajnalja-hogy-nem-volt-ott-komar-laszlo-temetesen.htmlTorres Dani és az elhunyt énekes, Komár László nagyon jó kapcsolatot ápoltak egymással. Dani sajnos nem tudott részt venni a legendás énekes temetésen.TV + SztárokOrigoSzandi állati puszit kapott http://www.life.hu/sztarok/20150907-kecske-puszilta-meg-szandit.htmlHihetetlenül aranyos fotón pózolt Szandi, amit meg is mutatott egy délelőtti beszélgetős műsorban. Vigyázat, nagyon cuki!TV + Sztárok--Bereczki Zoltán: "Nagyon erős lesz a Sztárban sztár mezőnye"http://www.life.hu/sztarok/20150902-bereczki-zoltan-havas-henrikrol-beszelt.htmlBereczki Zoltán a Sztárban sztár harmadik évadának zsűritagja lesz, ahogy Havas Henrik is. Az énekes elárulta, nagyon erős lesz az idei mezőny. TV + Sztárok--Így utazik a fenékkirálynő! Uberben twerkelt Amber Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20150831-amber-rose-kocsiban-razza-a-feneket.htmlEgy gyanútlan Uber sofőr felvett egy méretes fenekű, kis híján kopasz hölgyet. Sejted már, ki lehet ő? Persze, hogy Amber Rose!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.