Taylor Swift lett a legkövetettebb sztár

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Kim Kardashian követő Taylor Swift Instagram sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő: 45,5 millióan követik Instagramon a világhírű énekesnőt, ezzel pedig hivatalosan is véget ért Kim Kardashian uralkodása a népszerű képmegosztó oldalon.

Kim Kardashian ideje leáldozott. A vetkőzéseiről (is) híres celebmamitól átvette a vezetést a szemtelenül fiatal és szakmájában is nagyon elismert Taylor Swift.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Még a gondolat is szédületes, hányan követik most Instagramon a Calvin Harris-szel randizó énekesnőt: a jelenlegi állás szerint már több mint 45,5 millióan figyelik az élő adásban pukizó Taylor aktívkodását a képmegosztó oldalon.

Pedig nem is olyan régen még Kim Kardashian mondott köszönetet rajongóinak, amikor követőinek száma elérte a 45 milliót, sokáig pedig övé volt a legtöbbet lájkolt Instagram fotó is.

Őket követik a legtöbben Instagramon

Bár a 25 éves Taylor Swift szépen maga mögé utasította az Instagram-királynő Kim Kardashiant, a top 10 legtöbbek által követett sztárok között még így is helye van a második gyermekével várandós Kimnek. A teljes listáért kattints ide!
Micsoda? Kokainbotrányba keveredett Taylor Swifthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-taylor-swift-enekesno-kokainbotranyba-keveredett-a-video-music-awards-dijkiosztojan.htmlAz egész internet az énekesnő állítólagos drogozásáról beszélt, miután napvilágot látott egy, az MTV Video Music Awards színfalai mögött készült felvétel.TV + Sztárok--Nők, pénz, luxus - Ez a férfi az Instagram új császára!http://www.life.hu/news/20150903-o-lett-az-instagram-uj-csaszara-luxusrol-posztol-a-vallalkozo.htmlMichael Straumietis egy hónap alatt több mint 70 ezer követőt szerzett az Instagramon. A képei többségén dögös hölgyek és elképesztő luxus szerepelnek. NewsOrigoGyógyszerezi magát terhessége alatt Kim Kardashian?http://www.life.hu/csalad/20150831-kim-kardashian-kikelt-magabol-egy-gyogyszer-mellekhatasai-miatt.htmlA 6 hónapos terhes celebnő mindenkit meglepett, amikor egy gyógyszeres dobozzal pózoló képet osztott meg Instagram oldalán.Család--Az Instagramon alázzák a csontsovány modellt, Genevieve Barkerthttp://www.life.hu/trend/20150902-az-instagramon-alazzak-genevieve-barker-csontsovany-modellt.htmlA modell a testszégyenítés ellen emelte fel a hangját. Ahogy mondta, ezt a fogalmat inkább a túlsúlyos emberekhez kötik, őt pedig éppen vékony testalaka miatt alázták meg. TrendOrigoÍgy edz terhesen a 6. hónapban járó Kim Kardashianhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150819-kim-kardashian-6-honapos-terhesen-is-edz.htmlMég nyaralás közben sem hanyagolja a testmozgást a várandós valóságshow-sztár.Ez Zsír!--Új őrület: a terhességi csíkok elárasztják az Instagramothttp://www.life.hu/drlife/20150729-uj-orulet-a-terhessegi-csikok-elarasztjak-az-instagramot.htmlSzégyelled a narancsbőröd és a terhességi csíkjaid? Ne tedd! Fotózd le, és oszd meg inkább a világgal: tedd közszemlére az Instagramon. Légy rá büszke! Nők milliói teszik most ugyanezt. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.