Új őrület: a terhességi csíkok elárasztják az Instagramot

fashion week terhességi csík nők stria Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szégyelled a narancsbőröd és a terhességi csíkjaid? Ne tedd! Fotózd le, és oszd meg inkább a világgal: tedd közszemlére az Instagramon. Légy rá büszke! Nők milliói teszik most ugyanezt. 

Egy évvel ezelőtt robbant az Instagramon a "Szeresd a terhességi csíkjaidat" elnevezésű kampány, ami hasonlóan nagy sikert aratott a nők körében. Nézd meg ITT, milyen fotók készültek akkor.
A @princess_labia nevű felhasználó indította el az új őrületet, és azóta nők milliói követik a példáját. Azóta megszületett a #ThighReading hashtag is - így ha úgy döntesz, te is beállsz a sorba, ne feledd ezt is a rólad készült kép mellé írni.
Forrás: Instagram / tobey maguire

És mi ennek az egésznek az üzenete?

Forrás: Instagram / ejoema

Az esetleges bőrhibák nemcsak a terhesség vagy a gyakori hízás-fogyás következményei lehetnek. A @pdbowen nevű felhasználó a csontrák legyőzése után tette közzé a Twitteren, hogyan is fest most, a beavatkozások és kezelések után a bőre.

Forrás: Twitter / pdbowen

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.