győztes valóvilág totó nyeremény milliók VV Aurelio millió telitalálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen ez a srác! A Valóvilág egykori győztesének telitalálata volt a Totón.

VV Aurelio markát 2,2 millió forint ütötte, amiért jól tippelte meg az összes futballmeccs végeredményét – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

„Nem hiszem el! Ezt egyszerűen nem tudom elhinni!" – ordítozott örömében Aurelio, aki édesapjával közösen vette a szelvényt. „Ott voltunk együtt a totózóban, mert éppen beváltottam az előző nyereményem, ami nagyjából negyvenezer forint volt. Édesapám azt mondta, töltsünk ki közösen egy szelvényt, én meg belementem. Aztán amikor ma reggel azzal a hírrel keltett fel, hogy nyertünk, egyszerűen nem hittem a fülemnek. És persze a legjobb az egészben, hogy mi voltunk az egyetlenek, akik helyesen tippeltek, így nem oszlik meg a nyeremény, hanem az összes pénz a mi zsebünkbe vándorol" – mondta Aurelio, aki még nem tudja, mire fogják költeni a pénzt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.