Ezek megőrültek! (vetélkedő) Bíró Ica Éden Loki sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen boldogult Bíró Ica az elektromossággal, Loki és Sipos Tomi pedig szinte már rettegve figyelték ténykedését, és várták a következő "áramütést".

Rázós élményben volt része Éden Lokinak és Sipos Tominak. Bíró Ica többször is "lesokkolta őket" az Ezek megőrültek! című műsorban, mert nem volt elég jó a kézügyessége egy nehéz feladatnál.

Loki és Tomi vigyorogva vették tudomásul, hogy csipkedi őket az áram.

Így készül a világversenyre Kiss Daniella szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20150910-kiss-daniella-keszul-a-miss-world-vilagversenyre.htmlMagyarország szépe a testét és a szellemét is edzi a nagy megmérettetésre, edzője pedig olyan szigorú vele, hogy a lány már a közösségi oldalán sem mer becsekkolni étterembe vagy cukrászdába, nehogy rátelefonáljanak, hogy felróják neki a "bűnözést". TV + Sztárok--Tóth Gabi dobolási technikájától eláll a szavadhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-toth-gabi-enekesno-dobolni-tanul-es-megmutatta-hogyan-sikerult-elso-dobleckeje.htmlAz énekesnő megmutatta, hogyan csapatja, amikor egy fergeteges hangszer közelébe kerül.TV + SztárokOrigoSzázmilliókat költött gyémántra Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20150909-szazmilliokat-koltott-gyemantra-vajna-timi-andy-vajna-felesege.htmlAhogy már írtunk róla, Vajna Timi az üzlettársával gyémántkereskedést nyitott. Azt mondja, kitanulná a szakmát, sőt, saját kollekcióval is előrukkol. TV + SztárokOrigoRékasi Károly visszatért a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20150908-ujra-forgat-rekasi-karoly-visszatert-a-baratok-koztbe.htmlSaját lábán érkezett a munkahelyére Rékasi Károly. A színész - ahogy "ígérte" rajongónak, ősszel munkába áll. TV + Sztárok--Völgyi Zsuzsi kikerekedve tért haza nászútjáról http://www.life.hu/sztarok/20150908-volgyi-zsuzsi-hosszu-ideig-tarto-szinglisege-utan-kikerekedve-tert-haza-naszutjarol.htmlVölgyi Zsuzsi augusztus elsején mondta ki a boldogító igent. Nászútra csak az esküvő után egy hónappal került sor, a napokban pedig már haza is érkeztek Törökországból.TV + SztárokOrigo"Rékasi Károly elesett"http://www.life.hu/sztarok/20150908-a-life-bulvarkokteljaban-rekasi-karoly-sarka-kata-vajna-timi-cinthya-dictator.htmlHegyi Roli a Life.hu rappere ismét egy csokorba szedte az elmúlt napok legizgalmasabb sztárhíreit. Sarka Kata óriásplakáton, Vajna Timi gyémámtok között pózolt, Rékasi Károly pedig esésével került be ismét bulvárkoktélunkba. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.