Reese Witherspoon gyönyörű lánya így köszöntötte az édesapját

Forrás: Instagram/avaphillippe -
Reese Witherspoon Ryan Phillippe szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban lett 16 éves Reese Witherspoon és Ryan Phillippe lánya, Ava. Szeptember 10-én azonban Ryan is szülinapot ünnepelt, ebből az alkalomból pedig a lánya nosztalgiázott kicsit.

Mintha a gyönyörű színésznő, Reese fiatalkori önmagát látnánk viszont, amikor lányával egy képen szerepel. A sztár kislánya 16. születésnapjának alkalmából tette közzé ezt a képet, amelyen tökéletesen látható, hogy Ava örökölte édesanyja szépségét:

Forrás: Instagram/reesewitherspoon

Azóta pedig Ava is közzétett egy képet az Instagram oldalán, mellyel édesapját köszöntötte:

Forrás: Instagram/avaphillippe
Megvannak az ötös lottó nyerőszámai: Csekkold, nyertél-e!http://www.life.hu/news/20150912-megvannak-az-otos-lotto-nyeroszamai-csekkold-hogy-megnyerted-e-a-fodijat.htmlMost sem volt telitalálatos az ötös lottón, így a jövő héten már 1330 millió forintot ér majd az a bizonyos öt szám.News--Vasárnap még több napsütésre számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20150912-vasarnap-meg-tobb-napsutesre-szamithatunk-szeptember-13.htmlVáltozóan felhős lesz az ég, de többórás napsütés várható.NewsThinkstockHopp! Együtt lóg Brooklyn Beckham és Selena Gomez: Fotó!http://www.life.hu/news/20150912-brooklyn-beckham-es-selena-gomez-kozos-fotot-posztoltak-magukrol.htmlÚgy tűnik, David és Victoria Beckham legidősebb fia új barátra lelt.News--Sokkoló! Felakasztotta magát egy 15 éves lányhttp://www.life.hu/news/20150912-felakasztotta-magat-egy-15-eves-lany.htmlSaját édesapja talált rá a 15 éves Elizabeth Gresty holttestére a szobájában.NewsThinkstockEmbertömegre zuhant egy daru Mekkában: 87 halálos áldozatról tudnihttp://www.life.hu/news/20150912-embertomegre-zuhant-egy-daru-mekkaban-87-halalos-aldozatrol-tudni.htmlLegalább 87 ember meghalt, amikor leomlott egy daru a mekkai nagymecsetben pénteken - közölte az al-Ihbaríja televízió.NewsThinkstockMicsoda? Tömeges kutyamészárlásra készülnek egy kínai városbanhttp://www.life.hu/news/20150911-ki-kell-irtani-a-kutyakat-jinan-nevu-kinai-varos-egyik-keruletenek-rendelete-szerint.htmlA Jinan nevű kínai város egyik kerületében brutális rendeletet tettek közzé: minden kutyát el kell pusztítani.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.