Bereczi Zolinak nehezére esik szabadságra menni

Forrás: TV2 -
Lepkegyűjtő Bereczki Zoltán pörgés pihenés szabadság munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész bevallotta, mennyire megviseli, amikor a nagy pörgésből kiszakad és hirtelen légüres térbe kerül.

Bereczki Zoli nem sokat pihent az elmúlt időszakban. Miközben egyik koncertje a másikat éri, elkezdődtek a Lepkegyűjtő felújítópróbái, és emellett készül egy másik színházi produkcióra is. A színész elárulta, ilyen zsúfolt időszakban nehezére esik a pihenés – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Azért mindig adódik két hét szabadság, amit lélekben el kell tudni viselni. Akármilyen nehéz is, de muszáj kapcsolni. Márpedig baromi nehéz leállni, különösen a nagy hajtás után. Hirtelen légüres térben találod magad. Erről az állapotról tudnak mesélni a sportolók is egy komolyabb bajnokság után. Nekem a sok munkát, a hajtást egyszerűbb elviselni, azt fizikailag kell bírni, az csak fegyelem kérdése. Oda kell figyelni az étkezésedre, a mozgásra, a pihenésre. Nekem a munka jóval könnyebben megvalósítható" – magyarázta.

Bereczki Zoli zseniális aberrált

A Lepkegyűjtő című darab már az első percekben lehengerlő erővel fogja meg a néző idegeit és el sem engedi 80 percen keresztül. Az izgalmas pszichotilleről a Life.hu kritikáját IDE KATTINTVA olvashatod.

Király Viktor az amerikai The Voice-ban!http://www.life.hu/sztarok/20150913-kiraly-viktor-enekes-az-amerikai-the-voiceban-probalkozik-gwen-stefani-elolvadt-tole.htmlAz énekes nagy fába vágta a fejszéjét és a tengerentúlon próbál szerencsét. Ha sikerrel jár, világsztár lehet hazánk fiából.TV + SztárokOrigoIszak Eszti bikinis fotójától mindenkinek szép éjszakája lesz: Íme!http://www.life.hu/sztarok/20150912-iszak-eszti-bikinis-fotojatol-mindenkinek-szep-ejszakaja-lesz.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy a szépséges műsorvezető Szardínián pihen, most pedig egy újabb gyönyörű fotót tett közzé.TV + Sztárok--Baukó Éva kitépi a saját haját? Furcsa fotót posztolt!http://www.life.hu/sztarok/20150912-bauko-eva-kitepi-a-sajat-hajat-furcsa-fotot-posztolt.htmlA RTL Klub üdvöskéje, aki legutóbb egy igen decens képet tett közzé magáról, most megint különleges szelfit lőtt.TV + Sztárok--Hajdú Steve is beleveti magát a gasztronómiábahttp://www.life.hu/sztarok/20150911-hajdu-steve-is-beleveti-magat-a-gasztronomiaba.htmlA Heti Hetes sztárja, Hajdú Steve mindig is szerette a kihívásokat, így nem túl meglepő, hogy megint talált magának valami újat.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu"Szép a melled Anna" - Kelemen Anna üzent, de nem biztos, hogy értikhttp://www.life.hu/sztarok/20150912-kelemen-anna-kozossegi-oldalan-uzent-de-nem-biztos-hogy-atment-amit-mondani-akart.htmlAnnácska, aki legutóbb több meztelen fotót is megosztott a világgal, nyilvános közösségi oldalán tett közzé egy komoly hangvételű bejegyzést. Közszereplői létéről írt, követői azonban ismét csak a melleit vették észre.TV + SztárokOrigoÍgy festenek most a Gáspár-lányok: Tesójával szelfizett Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20150911-igy-festenek-most-a-gaspar-lanyok-tesojaval-viraggal-szelfizett-gaspar-evelin.htmlMíg Gáspár Evelin rendszeresen ellátja követőit luxusfotókkal és egyéb nyalánkságokkal, addig Virágról szinte alig hallani. Most azonban őt is megvillantotta a testvére.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.